2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست
عریزم من بچه اولم هفته پنج صدای قلبش خیلی واضح بود و دکتر گفت طبیعی نیست و واقعا هم نبود..هفته پنجم ...

مرسی قربونت برم 

وقتی تجربه هاتونو میگید نمیدونید چقد حالم خوب میشه

واقعا مرسی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی قربونت برم  وقتی تجربه هاتونو میگید نمیدونید چقد حالم خوب میشه واقعا مرسی

نيلدا جون من ٦ هفته و ٢ روز رفتم قلب يكيشون تشكيل شده بود يكيشون نشده بود فداتشم. زود رفتي

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم ایشالله که بزودی صدای قلبشو میشنوی گلم نگران نباش. گلم یه سوال شما مشکل ایمنی داشتی؟ اگه آره ح ...

مرسی سمر جون ایشالله خیلی زود شمام مثبت بشی

بله من مشکل ایمنی داشتم و برای تنظیمش تا فروردینم پردنیزولون داشتم الانم که مثبت شدم هم هپارین دارم هم asa هم شیاف هم دگزا برای ایمنی

دکترم گفت حاملگی تو با این شرایط فرقی با ivf نداره حالا نمیدونم چرا اینجوری گفت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی سمر جون ایشالله خیلی زود شمام مثبت بشی بله من مشکل ایمنی داشتم و برای تنظیمش تا فروردینم پردنی ...

عزیزم مرسی از دعات الهی آمین.

خداروشکر که پس تحت کنترلی و دارو دادن حتما چون این داروهارو میخوری دکترتون گفتن فرقی نداره با آی وی اف.

اصلا بگن مگه مهمه؛ مهم الان اون فسقلی شیرینه که خدا تو دلت گذاشته و ایشالله به موقعش صحیح سالم بغلش میگیری عزیزم🤩🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزيزم مگه ميشه استرس ادم تموم بشه الان بخدا اوج استرس و نگراني ادم هستش هر مرحله يجور خاص ميگذره واق ...

بازم خداروشكر كه خدا هواتو داره و مراحل رو يكي يكي داري پشت سر ميزاري خداروشكر. انشاالله آخرش خوش هستش و جوجه هاتو بغل ميكني و يه نفس راحت ميكشي😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نيلدا جون من ٦ هفته و ٢ روز رفتم قلب يكيشون تشكيل شده بود يكيشون نشده بود فداتشم. زود رفتي

چیکا جونم تو سونو زده فاقد فتال پل یعنی اصلا قطب جنینی نداره، شما جنین بود تو ساک اما قلب نداشت؟ اتفاقا شما همش تو ذهنم بودی عزیزم که قبل عید تو 4 هفته رفتی واسه ساک و بعد تعطیلات رفتی واسه قلب اما یادمه شما جنین بود اما فقط قلب نداشت درسته؟ 

نمیدونم برا انتقال لازم نیس؟

ازمایش انتی بادی داده بودین یا مشکل تیرویید دارین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
بازم خداروشكر كه خدا هواتو داره و مراحل رو يكي يكي داري پشت سر ميزاري خداروشكر. انشاالله آخرش خوش هس ...

زنده باشي عزيزم انشالله تا اخرش به خيرو خوشي بگذره واقعا طاقت هيچي رو ديگه ندارم. بزودي زود قسمت خودت و همه منتظرا😘❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم بسلامتی دیگه اخراشی

سلام مامان ماهک خوبی عزیزم پسر قند عسلت خوبه انشاالله؟ بزرگ شده دیگه ماشاالله الان😍

آره دیگه روزای آخره ولی مگه میگذره این چند روز😄

میگم عزیزم شمام ۳۸ هفته زایمان کردی آره...قد و وزن کوچولوت چند بود؟

من شنبه رفتم سونو که ۳۷ هفته بودم وزنش ۳ کیلو بود تا هفته دیگه سه شنبه که روز زایمانمه ده روز فاصله میشه،،،تا اون موقع ۳۰۰ یا ۴۰۰ گرم اضافه میشه نه؟؟؟

انشالله مثبتی منم امروز خیلی کمرم درد گرفته البته من تا آخر این هفته موعده پریمه یه ذره سره پا وایمی ...

من از موعدم ٤ روز گذشته ولي امروز كمر درد دارم و ضعف پا. انشاالله عزيز دلم، خدا خودش كمكمون كنه انشاالله😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️