2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044546 بازدید | 684395 پست
بچه ها تورو خدا جوابمو بدین از استرس دارم میمیرم رفتم تو پارک قدم بزنم یه بیشعوری سگش وحشی بود زنجیر ...

ااای واااای عزیزم. چقد ترسیدی حتما. ااااااه خدا شعور بده یکم به این ادما اه  

نگران نباش قربونت برم. ان شاالله چیزی نیس. و اون دردا هم اثر ترسته. ان شاالله نی نی گلمون محکم و صحیح و سالم سر جاشه . برا آرامش دلت آیه الکرسی و 5 تسبیح صلوات هدیه 5 تن میخونم. خودتم دست راستتو بذار رو قلبت 4 بار سوره والعصر  رو بخون آروم میشی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص واژینال لاکتوواژ اصلا ضرر نداره.باکتری های مضرو فقط از بین میبره.خیلی خوبه.آزیترو مایسین هم استف ...

خیییلی ممنونم عزیزم. عه پس خیلی تاثیری نداره؟

شکر خدا. ان شاالله شمام مثبت میشین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ااای واااای عزیزم. چقد ترسیدی حتما. ااااااه خدا شعور بده یکم به این ادما اه     نگران نبا ...

خیلی صحنه ی بدی بود هنوز دستام داره میلرزه.قربونت برم خیلیییی برام لطف میکنی توروخدا برام بخون چشم منم الان میخونم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها تورو خدا جوابمو بدین از استرس دارم میمیرم رفتم تو پارک قدم بزنم یه بیشعوری سگش وحشی بود زنجیر ...

نه عزیزم نگران نباش، همون خدایی که تا الان جای نی نی هاتو سفت کرده بعد از این هم نگهشون می داره، الان فقط آروم باش و استراحت کن، منم امشب الکی بهونه گرفتمو گریه کردمو حرص خوردم، منم کمرم درد گرفته زیر دلم هم ناراحته، تا حالا انقدر توی زندگیم اعصاب خودمو داغون نکرده بودم، نگرانش نباش گلی، الان تو بارداری و میدونی موجود زنده توی دلته، استرس به خودت نده❤️❤️❤️

خیلی صحنه ی بدی بود هنوز دستام داره میلرزه.قربونت برم خیلیییی برام لطف میکنی توروخدا برام بخون چشم م ...

الهیییییی . خدا انصاف بده بهشون. قربووونت برم. ایه الکرسی رو خوندم الانم صلواتارو میخونم. مطمئن باش چیزی نمیشه ان شاالله.

اره عزيزم تهرانم. بله خصوصيه. والله حرفي نزدن اما خودم ميخوام يكي دو هفته استراحت داشته باشم هفته ي ...

دوشنبه دیگه نوبت دارم.خیلی استرس دارم.میگم چیکا من اون روز که خون اومد و بعدش لک های قهوه ای دیگه دکتر نرفتم.خدا کنه نی نی هام سالم باشن

خیییلی ممنونم عزیزم. عه پس خیلی تاثیری نداره؟ شکر خدا. ان شاالله شمام مثبت میشین

اره انشالله قسمتمون بشه مرسی عزیزم.خداوند انشالله اولاد سالمو صالحی بهت بده.پناهت خدا باشه🌺🌺