2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044497 بازدید | 684391 پست
ان شالله طبیعی باردار میشی استرس و از خودت دور کن

ممنونم عزیزم مرسی الهی آمین.متاسفانه بعد اون دیگه طبیعی باردار نشدم یکسالم اقدام کردم نشد بمن خدا با میکرو هم بده هزارمرتبه شکرش میکنم مهم مادرشدنه انشالله شماهم خیلی خیلی زود مامان بشی عزیزم توکل به خدا 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه عزیزم نگران نباش، همون خدایی که تا الان جای نی نی هاتو سفت کرده بعد از این هم نگهشون می داره، الا ...

مرسی عزیزه دلم برام دعا کن چیزی نشه.برات دعا میکنم که اینا همه از علایم بارداری باشه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهیییییی . خدا انصاف بده بهشون. قربووونت برم. ایه الکرسی رو خوندم الانم صلواتارو میخونم. مطمئن باش ...

قربونت برم اینقدر مهربونی انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

بچه ها تورو خدا جوابمو بدین از استرس دارم میمیرم رفتم تو پارک قدم بزنم یه بیشعوری سگش وحشی بود زنجیر ...

عزيزم نگران نباش صلوات بفرست هيچي نيست جاي ني نيات محكمه فداتشم❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
دوشنبه دیگه نوبت دارم.خیلی استرس دارم.میگم چیکا من اون روز که خون اومد و بعدش لک های قهوه ای دیگه دک ...

انشالله كه بسلامتي گلم. حالشون خوبه خوبه مامان مهربون خيالت راحت باشه😘

خداياشكرت....❤️ 
سلام گلم زنده باشي. با دكتر اسرافيلي عزيزم

خداروشكر عزيزم كه الان خوبي و روزاي پر از دغدغه تموم شد

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيزم نگران نباش صلوات بفرست هيچي نيست جاي ني نيات محكمه فداتشم❤️❤️

مرسی عزیز دلم سوره عصر خوندم الان صلواتم میفرستم مرسی قربونت برم

از امروز غروب دارم لک می بینم دیگه پریود داره میاد حتی درد پریودی هم دارم

واي خدانكنه، انشاالله علائم بارداريه

من امروز روز سيزدهمم هست كمرم داره ميتركه، ديوانم كرده

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
واي خدانكنه، انشاالله علائم بارداريه من امروز روز سيزدهمم هست كمرم داره ميتركه، ديوانم كرده

عزیزم بی بی چک نزاشتی؟ جنینات بلاست بودن؟ ایشالله فردا که روز چهاردهمته با آزمایش مثبتت  بیای خبر بدی خوشحالمون کنی عزیزم به امید خدا🥰🤩

در اندک من تویی فراوان یارب..
برا منم این بار گفتن عفونت شدید دارم. بهم ماما گف 3 واحد روغن زیتون و 2 واحد عسل و ی عدس زاج مخلوط ک ...

عزیزم مرسی از جوابت

والا یه بار عسل خالی زدم جواب نگرفتم

گفتن عسلت اصل نبوده

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم