2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044495 بازدید | 684391 پست
 سلام عزیزم.منم رویان میرم بارها به دکترم گفتم عفونت دارم زیاد اهمیت نداد.موقع پانکچر هم گفتم ب ...

گندمی جون کلا تو رویان از لحاظ عفونت زیاد بررسی نمیکنن درحالیکه فاکتور مهمیه

من گفتم برم دکتر بیرون مرکز بگم اینجوریم ببینم چی میگه

منم تقریبا ۸ خرداد میرم که برم تو سیکل

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها تورو خدا جوابمو بدین از استرس دارم میمیرم رفتم تو پارک قدم بزنم یه بیشعوری سگش وحشی بود زنجیر ...

اصلا نگران نباش اصلا انشالله که چیزی نیست خوب استراحت کن این روزا هم کمتر برو پارک و بیرون تا انشالله یکم بگذره دیگه با این همه زحمت مثبت شدی فدات شم ولی چیزی نیست نی نی جاش محکمه الان

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم بی بی چک نزاشتی؟ جنینات بلاست بودن؟ ایشالله فردا که روز چهاردهمته با آزمایش مثبتت  بیای خ ...

نه نزاشتم، همسرم نگرفت برام🤦🏻‍♀️ چهارشنبه برام آزمايش نوشته، دلم ميخواد فردا برم، از طرفي هم ميگم تحمل كنم تا چهارشنبه. انشاالله بتونم خوش خبر بيام عزيز دلم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها امروز یه دختری مطب دکترم بود اومده بود برا فریز تخمک سنش هم زیادنبود دکترمیگفت با نامه پزشکی قانونی برو تشکیل پرونده برا بستری میگفت چسبندگی دارم دلم بحالش سوخت قبل ازدواج راهی را باید بره  که ما حالا داریم میریم

یا رب العالمین
خداروشكر عزيزم كه الان خوبي و روزاي پر از دغدغه تموم شد

عزيزم مگه ميشه استرس ادم تموم بشه الان بخدا اوج استرس و نگراني ادم هستش هر مرحله يجور خاص ميگذره واقعا

خداياشكرت....❤️ 
واي خدانكنه، انشاالله علائم بارداريه من امروز روز سيزدهمم هست كمرم داره ميتركه، ديوانم كرده

انشالله مثبتی منم امروز خیلی کمرم درد گرفته البته من تا آخر این هفته موعده پریمه یه ذره سره پا وایمیسم کمرم داغون میشه از درد. انشالله چهارشنبه مثبتی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اخه میگن مولار که میشه بتا خیییلی بالا میره

وااا این چه حرفیه عزیزم منم بتام بعد دو روز که تکرار کردم یهو ۴ برابر شد که مگه مولار بودم نه فقط رفتم سونو سه تا جنینم گرفته بود...احتمال زیاد دوستتون هم دوتا یا حتی سه تا جنینش گرفته جای نگرانی نیست

@farzi99     شما دکتر گفته پرنیزولون بخوری؟ من دکترم‌امروز پرنیزولون ۵داده بخورم ضرر ند ...

آره عزیزم من چون توی سیکل انتقالم و بین بیست تا سی روز فرصت داشتم روزانه یه قرص میخورم.

ولی معمولا باید از نصف قرص شروع کنی

یک ماه نصفه بخوری ماه دوم کامل

همینجوری نخور اگه آزمایش دادی و دکتر طبق ازمایش تجویز کرده بخور

دکتر زنان من گفت آسپرین ایرادی نداره که مصرف کنید ولی پردنیزولون قرص خطرناکیه مخصوصا توی این شرایط کرونا.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
تاحالا بوده کسی بی بی منفی باشه اما ازمایش مثبت بین بچه ها؟؟؟

بله تو این تاپیک 2 تا کاربر بودن عزیزم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها نمیدونم چرا ایندفعه پاهام جون نداره.وای هر دفعه یه چی اضاف میشه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون