2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044497 بازدید | 684391 پست
سلام دوستای گلم امروز روز نهم انتقالمه،  تا دیروز سینه درد داشتم، امروز که بیدار شدم سینه هام ...

وای منم همش درگیر علائم هستم. هیچ علامت خاصی ندارم.فقط پادرد دارم به شدت.الان روز ششم هستم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
مرسی منم خوردم ولی کم خوردم. من خیلی ناراحتم اصلا علائم ندارم همسرم میگه سارا مطمینی جنینی برات گذاش ...

خدا نکنه عزیزم.منم مثل شمام فقط پادرد دارم. مثبت فکر کن.خیلی ها هیچ علامتی ندارن و مثبت میشن .پس فعلا فقط توکل کن به خودت استرس نده عزیزم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من روزی دوتا پروژسترون عضلانی میزنم.داغون شدم.خیلی باس.نم سفت شده جوری که امپول جدید که میزنم موادش میریزه بیرون.الان نمیدونم میشه حوله داغ بزارم؟ چیکارکنم؟

سلام دوستای گلم امروز روز نهم انتقالمه،  تا دیروز سینه درد داشتم، امروز که بیدار شدم سینه هام ...

سلام عزيزم علائم الان مشخص نميشه، علائمي هم كه داريم فقط بخاطر داروهامونه. اصلا دنبال علائم نباش چون اذيت ميشي اينجوري. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
قربونت❤من اون موقع از زینبی جون پرسیدم بهم گفت حتما اگه سه تا میخورم ساعتارو به طور مساوی تقسیم کنم ...

چیزایی ک گفتی رو از این به بعد دقیق تر رعایت میکنم

مرسی زی زی جونم که وقت میزاری

لطف کردی😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الان یه هفته ازمایشم منفی شده پریودشدم میخوام بعد از پریود دوباره از نو شروع کنم هزینه هام خیلی بالا ...

خدا کمک کنه عزیزم چند تا جنین دیگه داری؟ منم منتظری میرم هنوز انتقال ندادم ولی بنظرم دکتر دقیق و دلسوزیه مدلش کاسبی نیست 

موقع استراحت بعد از انتقال باید همیشه دراز بکشیم؟ یامیتونیم بشینیمم؟

موقع خوابیدن من به پهلو ها هم میخوابم و زیاد اینور اونور میکنم به نظر شما ها که تجربه دارین اشکال نداره

بی قرار میشم پاهامم درد میکنه تو رختخواب ورجه وورجه م زیاده  یه کم نگرانم

خواهش میکنم بهم کمک کنید

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
[QUOTE=190518779]ایشالا عزیزم ک توهم چن روز دیگه شادترین زن دنیا میشی[/QUOTE موقع استراحت بعد از ان ...

من هنوز انتقال ندادم عزیزم ولی با چیزایی که دوستان اینجا خوندم باید فقط سه روز اول رو استراحت کرد اونم نه مطلق چون خونرسانی به رحم مهمه بعد سه روز هم سک س و جاروبرقی و خم و راست شدن و بار سنگین و سرپا موندن طولانی ممنوع 

[QUOTE=190518779]ایشالا عزیزم ک توهم چن روز دیگه شادترین زن دنیا میشی[/QUOTE موقع استراحت بعد از ان ...

نه بابا من فقط سه روز اول استراحت داشتم بعدش نه...کار زیاد نمیکردما ولی راه میرفت مرتب بلند میشدم...ب عطسه های میکردم ک دلم درد میگرفت ...ازدستشویی فرنگی استفاده کردم غذای خاصی هم نخوردم...فقط قبل انتقال خ خ گرمی خوردم یعنی کل سردی رو حذف کردم از زندگیم...بعدانتقال خ سردی خوردم ولی

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
منم می خوردم عزیزم هیچ اشکالی هم نداره...نمیدونم چرا ما انقدر به خودمون عذاب میدیم مگه موز زعفرونه ک ...

خب پس خدارو شکر انشالله که نی نی تو صحیح و سالم تو بغلت بگیری عزیییزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه بابا من فقط سه روز اول استراحت داشتم بعدش نه...کار زیاد نمیکردما ولی راه میرفت مرتب بلند میشدم... ...

من امروز روز سوممه تو این دوسه روز تو رختخواب زیاد اینور اونور شدم 

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
ندا جون مگه شما آندومتریوز داری؟ عمل کردی

عزیزم من نمیدونستم رفتم واسه پانکچر دیدم دکتر گفت اندومتریوز داری واست فرش انتقال نمیدم میخوای برو پیش ظهیری ببین نظرش چیه و برات چیکار میکنه گفتم دیگه نمیتونم این دکتر و اون دکتر کنم برام سخته بخوام زیاد بمونم یه امپول داد میکرورلین ۲۰ روز قبل انتقال زدم و رفتم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏