2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044606 بازدید | 684400 پست
فکر کنم اکثر مراکز جزئیات و نمینویسن زحمتشون میشه آخه...

😂😂شايدم مدرك نميدن دستمون

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم منم از راه دور میام انگار اصلا مرکز مام اون جور که میگن نیست خیلی بی نظم و بی قانون هست  ...

وای خدا رحم کنه من همه امیدم ب دکتر عوض کردنه دیگه جای اشتباه کردن ندارم چون پولی برام نمونده 

بنظرت ابن سینا بهتره ؟ چطور میشه نوبت گرفت ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها امروز چند نفر درمورد اینکه با مصرف استرادیول لک دیدن و سیکل انتقالشون کنسل شده حرف زدن

من شکمم رو روغن سیاه دونه میزنم با شال میبندم. بنظرتون بد نیست؟ بخاطر گرم شدن رحم، احتمال نداره لک بیاد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها امروز چند نفر درمورد اینکه با مصرف استرادیول لک دیدن و سیکل انتقالشون کنسل شده حرف زدن من شک ...

نه عزیزم اتفاقا خوبه برات من دو سه هفته قبل انتقال یه روز در میون شکممو با روغن سیاهدانه برا ده دقیقه ماساژ میدادم بعدم بادکش میزاشتم...فکر میکنم خیلی خوب بود برا منی که طبعم سرد بود و رحمم و حسابی گرم کرد

حس میکنم استرادیول مصرفش خیلی حساس و حساب شده باید باشه و اگه جابه جاشه لک میاره اکثر بچه ها بیشتر از اونه که گله دارن...

زینبی جون هم راجب ساعت خوردنش خیلی تاکید داشت...

نه عزیزم اتفاقا خوبه برات من دو سه هفته قبل انتقال یه روز در میون شکممو با روغن سیاهدانه برا ده دقیق ...

خب خداروشکر

مرسی از توضیحت عزیزم 

پس استرادیول رو رأس ساعت مشخصی باید بخورم؟

من فکر میکردم همینکه بعد از سه وعده غذایی بخورم کافیه

ولی خب تایم وعده های غذایی هر روز تغییر میکنه و سرساعت مشخصی نیست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره منم اون موقع به همین موضوع فکر کردم...

اي جااان تيكرتو قربون😍😍برام دعا كن يك شنبه جواب ازمايش غربالگريم خوب باشه و دوشنبه سركلاژم به خيرو خوشي بگذره🙏🏻🙏🏻❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
خب خداروشکر مرسی از توضیحت عزیزم  پس استرادیول رو رأس ساعت مشخصی باید بخورم؟ من فکر میکردم ه ...

قربونت❤من اون موقع از زینبی جون پرسیدم بهم گفت حتما اگه سه تا میخورم ساعتارو به طور مساوی تقسیم کنم اینطوری ضخامتم هم بهتر بالا میره و جواب بهتری میگیریم واقعا هم به من خیلی خوب جواب داد...من صبح ساعت ۹ می خوردم و ساعت ۵ بعد از ظهر و ساعت ۱ شب همراه با آب فراوون معدمم که خالی نبود چون میان وعده میخوردم همراهش یا شبا میوه میخوردم بعد شام...البته شبهمراه قرص کمتر آب میخوردم بخاطر مسئله بیرون روی😄

اي جااان تيكرتو قربون😍😍برام دعا كن يك شنبه جواب ازمايش غربالگريم خوب باشه و دوشنبه سركلاژم به خيرو ...

قربونت عزیزم چشم به هم بزنی میبینی نوبت خودتم و زایمانت نزدیکه مث من😊

چشم عزیز مطمینم جواب ازت عالیه الکی به خودت و نی نیا استرس دادی بخدا...

یکم بیخیال باش گناه دارن بچه هات،،،اون شوهر بیچارتو که نگم😢

بچه ها امروز چند نفر درمورد اینکه با مصرف استرادیول لک دیدن و سیکل انتقالشون کنسل شده حرف زدن من شک ...

نه عزبزم اتفاقا منم شنیدم خوبه ماساژ سیاه دونه 

فقط خیلی خودتو به گرمی نبند مخصوصا اگه طبعت گرمه 

اعتدال خوبه ... و اینکه درست و به موقع مصرف کنی داروهاتو 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
قربونت عزیزم چشم به هم بزنی میبینی نوبت خودتم و زایمانت نزدیکه مث من😊 چشم عزیز مطمینم جواب ازت عال ...

انشالله عزيزدلم❤️اينقدر در حق اين طفل معصوما ناحقي ميكنم واقعا خودمم اذيت ميشم😔😔شوهرمم طفلي واقعا همه جوره ميخواد كمكم كنه استرسم كم بشه بازم هي فكراي الكي مياد تو ذهنم❤️چي بگم والله فقط ميخوام اين دوران به خيرو خوشي بگذره هم خودم هم بچه هام هم شوهرم نجات پيدا كنيم واقعا...خدا ني ني نازتو حفظ كنه الهيييي😍😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
انشالله عزيزدلم❤️اينقدر در حق اين طفل معصوما ناحقي ميكنم واقعا خودمم اذيت ميشم😔😔شوهرمم طفلي واقعا ...

ممنون همچنین نی نیای تورو عزیزم...

اصلا از سرکلاژ نترسیا با دل قرص و بدون ترس برو نگرانم نباش هیچی نیست اصلا

من خودم خیلی میترسیدم از سرکلاژ ازبس چیزای بدی توی نی نی سایت میخوندم ولی وقتی تو مطب دکترم چند نفر و دیدم که انجام داده بودن اتفاقا اکثرا دوقلو هم بودن چقدرم بی خیال بودن میگفتن اصلا چیزی نیست فقط باید یکی دو هفته اول خوب استراحت کنی همین فهمیدم این خانمانی نی نی سایتی بعضی وقتا واقعا الکی استرس و جو میدن به آدم...

ممنون همچنین نی نیای تورو عزیزم... اصلا از سرکلاژ نترسیا با دل قرص و بدون ترس برو نگرانم نباش هیچی ...

زي زي جون الان رفتم سايت ازمايشگاه ديدم جوابم اومده توروخدا ميشه ببيني 😭😭

خداياشكرت....❤️ 
آهان ولی بازم کم بخور. هندونه بده به نظرت

عزیزم من هندونه میخورم میگن برا جلوگیری از یبوست خوبه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
منم بیمار دکتر تهرانی هستم شما مطبش میرید یا خود بیمارستان؟

من بیمارستان رفتم عزیزم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون