2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
ببین به نظر باید با یکی باشی که حسابی برات وقت بذاره باهات صحبت کنه و اینکه زایمانش عالی باشه حالا ...

فکور 5 تا 5 تا ویزیت میکنه من واسه این اصلا دوسش ندارم نیلوفر جون ورگنه اخلاقش حرف نداره همش ناز آدمو میکشه. پس یکم صبر میکنم ببینم چی پیدا میکنم یه ذره ام راجع به اینی که شما گفتی تحقیق کنم

وقتمو باید کنسل کنم اونجا یا مهم نیست؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
چشم عزیزم درسته بایدبیخیالی طی کنم. الهی عزیزم خداخیرت بده حرفهات اروم میکنن. وای هروز تویک ازمایشگا ...

با دید مثبت بهش نگاه کن خوشگلم اینا هر کدوم یه قدمه واسه مامان شدنت اصلا ازین ناراحت نباش که هر روز یه آزمایش هر روز یه دکتر

من حساب کردم این ماه 4،5 میلیون پول ازمایشام و داروهامو سونوهام شد درحالی که حامله بودم و خودم خبر نداشتم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقم آز دادم بتام۶۷بود خیلی کمه نه؟امیددندارم

عالیه بتا هر 48 ساعت دوبرابر میشه یعنی روز 15 بتات 280 میشه و این بتا خیلیم خوبه نگران نباش عزیزم مبارکت باشه

دختر بدی بودی استرس دادی به خودت و نینی شوهرت نمیخره دیگه 😂😂 من 5 تا بیبی چک گذاشتم عقده ای شدم دی ...

اره واقعا😂😂😂.حق داشتی مخصوصا بعد یه ای وی اف طبیعی باردار شدی باورش سختتر میشه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اره عزیزم عفونت جلوی لانه گزینی رو میگیره وقتی بطور کامل خوب شدی انتقال بده مرسی ک جواب دادی. دیشب ...

ببخشید گلم که دیر جواب میدم دیروز افطار مهمون داشتم بعدشم شب بیمارستان  همراه جاریم بودم برا همین فرصت نشد بیام اینجا.

ای بابا چه بد وقتی تاثیر داره باید دقت کنن خب  حتی موقع انتقال هم دکر هیچی نگف بهم.

اره ماما گف یکی دو ماه عقب بنداز خوب درمان بشی بعد. 

نمیدونم واقعا تو سونو مشخص نمیشه یا دقت نمی کنن. البته منم هیچ وقت نپرسیدم چون هیچ علایمی هم نداشتم گفتم شاید ندارم ک نمیگن. 

فهیدنشو هم بخاطر حرفای تورک آنا گفتم برم طب سنتی طبع رحمم مشخص بشه که بدونم برا بعد انتقال چی بخورم از طرفی هم رحمم رو تقویت کنم برا نگه داشتن نی نی و... یکی از دوستام ی خانومی رو معرفی کرد که مطب مامایی دارن و طب سنتی کار میکنن. اونجا معاینه که کرد گفت عفونت شدید داری. حتی گف انحراف لگن هم دارم که برا بعد بارداری ان شاالله، کارمو سخت میکنه.

توکل بخدا فعلا دارم دارو میخورم از ماه مبارک تا ببینیم چی پیش میاد وگرنه تا الان حتما انتقال داده بودم منم. اولش خیلی برام سخت بود عقب افتادنش ولی حالا ارومم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
با دید مثبت بهش نگاه کن خوشگلم اینا هر کدوم یه قدمه واسه مامان شدنت اصلا ازین ناراحت نباش که هر روز ...

شما طبیعی باردار شدیین😍

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        

سلام بچه ها، امروز رفتم مرکز آزمایش انعقادی رو نشون دادم فقط دوتا از مارکرها و نوشته بود قبلا گفته بودن سرم ای وی جی بزنم امروز گفت نمیخاد ازمایشت خوبه، گفتن روز 21 پریودی بیا برات خراش بدیم پریود بعدی هم پی ار پی کنیم هم انتقال بدیم برات

خراش کسی داشته؟ درد داره؟ هیج تاثیری داره لصلا؟ 

بچه ها اینجا کسی هست که تو سینه کیست ریز داشته باشه و الان مشغول میکرو باشه؟؟؟خطرناک نیست؟؟؟من خوندم ...

عزیزم نمی دونم منظورت از کیست ریز فیبروکیستیک هست یا نه، چون من سینه ام فیبروکیستیک هست و دوبار تخمک کشی انجام دادم و خداروشکر مشکلی نداشتم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بچه ها جونم ناپرهیزی کردم رفتم آز دادم اما بتام۶۷ بود.برای رور۱۱ خیلی کمه نه؟

مبارکه عزیزم😍😍،خیلیم عالیه،رشدشه که مهمه،به امیدخدا۴۸ساعت بعدتکرارکن همون ازمایشگاه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچه ها جونم ناپرهیزی کردم رفتم آز دادم اما بتام۶۷ بود.برای رور۱۱ خیلی کمه نه؟

ای خدا چه کیفی میده خدا رو شکر مبارکت باشه. رنج آزمایشگاه چقد بود عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آخی.تو سقط داشتی؟علتش معلوم شد؟

سقط قانونی داشتم

بچه تالاسمی بود

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد