2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044854 بازدید | 684416 پست
ببین به نظر باید با یکی باشی که حسابی برات وقت بذاره باهات صحبت کنه و اینکه زایمانش عالی باشه حالا ...

عشقم آز دادم بتام۶۷بود خیلی کمه نه؟امیددندارم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشقم آز دادم بتام۶۷بود خیلی کمه نه؟امیددندارم

عالیه اصلا نگران نباش

من خودم اون بارداریم بتا روز ۱۳ ام ۲۷ بود

خیلی قشنگم بالا رفت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم من شنیدم سازمان انتقال خون که برج میلاد هست به قیمت دولتی بعضی از این آزمایش ها رو انجام میدن ...

زنگ زدم انتقال خون تورچ و سی دی ماکرا رو انجام نمیدن فقط چندتا انعقادی انجام میدن

عزیزم ازمایش ایمنی انعقادی رو میگید؟ منم دکتر عارفی برام نوشت بهار گفت ۳.۵تا۴ ولی۱۷۰۰شد

همون بهار انجام دادین؟ مشکلتون پیدا شد؟؟ من سقط ۱۸هفته دارم ک ایست قلبی شده بود و هیدروپس ب نظرتون مشکلم پیدا میشه؟؟؟خیلی نا امیدم همسرمم همکاری نمی کنه آزمایش نمیده

ول نه دیگه درمان و ادامه بده اصلا ول نکن اما بیخیال باش من انقدر این ماه ناراحت آندومتریوزم و مورفول ...

چشم عزیزم درسته بایدبیخیالی طی کنم. الهی عزیزم خداخیرت بده حرفهات اروم میکنن. وای هروز تویک ازمایشگاهم الانم cdمارکرهارونوشتن برام. خخخ هرلحظه یه چی. 

حتما رفتی ضربان قلب نازشوشنیدی به منم بگو ذوق کنم😍😍😍

الهی قربونت برم ....چشم من همیشه دعای تو هستم خواهر جونی....ایشالله که بری و با دست پربرگردی که منم ...

الهی آمین ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اينا ميتونه علائم بارداري باشه 

انشاالله، توكل به خدا عزيزم😍 مرسي كه روحيه ميدي عزيز دل♥️🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آبجی گلام رفتم آزمایش دادم گفت جوابش بعدازظهر آماده میشه 

آخ عزیزم خیلی ناراحت شدم.ولی ناامید نشو گلم .تلاشت رو بکن.خدا بزرگه.انشاالله به همین زودیا نتیجه بگیری

هفت هفته ام تموم شد میرم سونو ان شاءالله

ای جانم ایشالله به سلامتی 

من طاقت ندارم دلم میخواد زودتر برم ببینمش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام بچه ها،من ال آرژین خریدم،500،کی بهتره مصرف کنم؟پرگناکر .
روزی یکی بعدناهارشروع میکنم،امگا3هفته ای دوبار.ولی ال آرژین چندتا وکی بهترین زمان مصرف هستش؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد