2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044716 بازدید | 684406 پست
ايشون بهترين امار انتقال را در ابن سينا با ٦٠ درصد داره بايد بپرسي ازش ديگه سوالات و قشنگ جواب مي ده ...

قبلا با کدوم دکتر بودی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
شما هم تقریبا با منی که😍😍 اره مال منم کم شده اول سر سینه ام درد داشت الان خیلی کم تر شده ولی یکم ...

اااا منم همینجوریم

شما کی میرید دکتر؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخ نه بابا چه نازی اونم کی همسرمن😁😁😁 توکل بخدای بزرگ.  ای جون دلم حقم دارید, من تو رو دید ...

ول نه دیگه درمان و ادامه بده اصلا ول نکن اما بیخیال باش من انقدر این ماه ناراحت آندومتریوزم و مورفولوژی 0 شوهرم بودم اصلا بیخیال بودم خدا واسم معجزه کرد

بیخیالی معجزه میکنه باورکن چون هرچی سن بالاتر بره شانسمون کمتر میشه زمان و از دست نده اما از رحمتش ذره ای ناامید نشو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزای دلم آبجی جونیام من جوابم منفی شد😭😭😭 انشاءالله که خدا با معجزه اش تک تکتونو سورپرایز ...

😔😔 الهی خیلی زود دلت سرشار از شادی و لذت بچه بشه عزیزم

عزیزم منم خواستم نظر شخصیم بهت بگم ببخش جسارت میکنم به نظرم بیا مام چون شنیدم عارفی به دونر دارو کم ...

الهی فدای دل مهربونت بشم.....اخه شماها چقد خوبین ....مرسی عزیز دلم که به فکرمی.....چشم حتما به حرفت فکر میکنم ....تو خودت تخمک اهدای هستی عزیز جونم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
انشالله كه باردار هستيد علائمي داريد؟ 

مرسي عزيزم😍

نه، بيشترش براي داروهاست، درد سينه و درد گاه گاه تخمدان

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
با دکتر عارفی بودم و اصلا ازش راضی نبودم کلی هزینه و رفت و آمد در نهایت زورش می یومد جواب سوال آدمو ...

ممنونم عزیزم ...

نه مشکلی ندارم عزیزم نه اصلا به مصرف داروها نرسید که قرار بود پریود شم شروع کنم هیدروکسی کلروکین با ...

ببین به نظر باید با یکی باشی که حسابی برات وقت بذاره باهات صحبت کنه و اینکه زایمانش عالی باشه

حالا که خداروشکر بارداریت طبیعی بوده و مشکلی نداری دنبال این فاکتورا باش

خواهرم با فکور بود خیلی راضی بود

عبداللهیان مرکز ناباروریه خودت میدونی که چقدر شلوغه و معطلی داره و خب بیشتر مریضاش تو اون فیلدن ببین مثلا کورتاژ منو انجام داد من اصلا راضی نیستم بیچاره شدم 

هر کی رو برای کاری ساختن دیگه

درمورد میلانی خب پریناتولوژیسته اما بسیار پولکیه و بیشتر تو کار اینکه که مریضارو بخوابونه واسه آمینو 

اصغرنیارو نمیشناسم

اما آرزو ترابی یه دکتر جوونه اوایل ازدواجم چکاب پیشش میرفتم عالی بود تکی مریض میبینه انقدر وقت و حوصله به خرج میده خودت خسته میشی

سونو داخل مطب داره

زایمان دوتا از فامیلامون  ویکی از دوستام  باهاش بودن واقعا راضی بودن

حالا خودت تحقیق کن وقت که داری

زیادم حساس نشو 

هرچی راحت تر بگیری بهتره💙💚💜❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد