2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044849 بازدید | 684413 پست
عزیزم منم درد سینم خیلی کم شده اما دیدم خیلیا اینجوری بودن نگران نباش اصلا فکر منفی نکن من هیچ علامت ...

شما هم تقریبا با منی که😍😍

اره مال منم کم شده اول سر سینه ام درد داشت الان خیلی کم تر شده ولی یکم خودت سینه گوشتش درد داره گاهی

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
سه بار در روز هر بار ٤٠٠ ميلي گرم  من براي انتقال ال ارژنين هم ميخورم ٣ بار در روز هر بار ٢٠٠٠ ...

ممنون عزیز دلم از راهنماییت خدا خیرت بده

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم💋ایشالله که برات بهترینها اتفاق می افته

قربونت برم مهربونم ....ایشالله که تو هم خوش خبر بیای 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نمیدونم بشه یا نه. باید از مرکزت و از هواپیمایی و فرودگاه بپرسی اصلا هواپیمایی اجازه میده؟ کلی مجوز ...

ازه درد سر زیا د داره.....ولش کن خودش بیاد بهتره ....ممنونم ازت عزیزم

نه بابا!!! تلوزیون کجا چنین چیزی میگفت برای همه مرد و زن دارن میزنن مطمئنا امریکا نمیخواد رشد جمعی ...

اره دیگگه دل به دریا میزنم ببینم چی میشه.....خدا بزرگه

والا خیلیاااا پیشش باردار شدن  من جنین دارم میخوام انتقال بدم پیشش

ابشالله که خیره گلم .....منم مثل خودت دوبار افت بتا داشتم .....تو خرداد باهاش وقت گرفتم توکل به خدا 

سلام عزیزای دلم آبجی جونیام من جوابم منفی شد😭😭😭 انشاءالله که خدا با معجزه اش تک تکتونو سورپرایز ...

اخی عزیزم اشکال نداره انشاالله به زودی مامان بشی 

بازم جنین داری؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم شما کی خریدین؟

من دي يا بهمن خريدم عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیرم شما مثبت شدی؟؟؟

با دعاي شما مثبت ميشم انشاالله😍 روز هستم انتقالم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزای دلم آبجی جونیام من جوابم منفی شد😭😭😭 انشاءالله که خدا با معجزه اش تک تکتونو سورپرایز ...

عزييييز دلمممممم، خدا به زودي دلتو شاد كنه و معجزشو نشونت بده انشاالله🤲🏻🌷

عزیزم 😍😍😍😍 ان شاالله شما هم به زودی مامان بشی 🤲🤲🤲🥰🥰🥰

فدات بشم مهربونم .....😙😙

دستت درد نکنه عزیز دلم نیلدا جون تو مگه الان مشکل دیگه ای داری خدای نکرده؟دارویی میخوری؟ اونجا شلو ...

نه مشکلی ندارم عزیزم نه اصلا به مصرف داروها نرسید که قرار بود پریود شم شروع کنم هیدروکسی کلروکین با ال دی رو

فکور و میشناسم اما گفتم فوق تخصص آنکولوژیسته

میلانی مطبش کجاست؟؟ اونم خوبه؟ تو خودت بودی پیش کدوم میرفتی؟ پس یعنی وقتمو کنسل کنم پیش عبدالهیان؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
فداتشم مهربونم ولی دیگه شوهرم واسم نمیخره🤣🤣🤣

دختر بدی بودی استرس دادی به خودت و نینی شوهرت نمیخره دیگه 😂😂 من 5 تا بیبی چک گذاشتم عقده ای شدم دیگه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خدا بگم چیکارت نکنه وسوسه شدم😬😬😬😬😬

من شیطانم دیگه وسوسه میکنم من مطمئنم کلی بتات بالا رفته