2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
من رویان 7 ارديبهشت انتقال دادم.. یدونه جنین پنج روزه.. من یکم درد پریودی دارم. گاهی وقتا هم زیر دلم ...

من ۶ اردیبهشت گفتم شاید باهم یه روز اونجا بودیم...

عزیزدلم انشاءالله خیره وفردا دست پر میایی وجوابت مثبت الهی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گفت اسماشون رو بهار و خسرو شاهی و ونک و چندتا دیگه ک خصوصیت زنگ زده گفتن ۳ونیم تا ۴تومن میشه وال ...

عزیزم ازمایش ایمنی انعقادی رو میگید؟

منم دکتر عارفی برام نوشت بهار گفت ۳.۵تا۴

ولی۱۷۰۰شد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
برو مراکز ناباروری معتبر مثل مام ابن سینا دکتراشم عالین

سلام پروانه جان دکتر انصاری سری قبل برای  انتقال به شما چسپ جنین داده بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اصلا اینطور نیست عزیزم دکتر همسر من اطرج هست و خودم علیرضایی اصلا هم نگفتن که باید برید پیش مظلوم ...

عزیزم سمر جون درست گفته شما اگه پیش اطرج رفتین احتمالا به علیرضایی نگفتین وگرنه میگفت باید پیش مظلوم فرد برید منم دکترم علیرضایی و گفت باید با مظلوم فرد ویزیت بشن من اول با اطرج نوبت گرفته بودم بعد دیدم اینجوری گفتن نوبت کنسل کردم با مظلوم فرد گرفتم اونجا تیمی کار میکنن و اگر پزشک خانوم از تیم دکتر نصر باشه باید با مظلوم فرد ویزیت بشن آقا 

[QUOTE=190165027]عزیزم به حرف دکترت گوش کن گلی حتما دلیلی داره برای فشار 15 به بالا دارو 

میدن  بذار هی خودشو ...[/QUOT                                                 سلام عزبزم خوبی ....شما درباره ابنکه از چه هفته ای انوکسوپارین تبدبل به هپاربن میشه داری؟ دکتر خودم که هبچی نگقته امرور دکتر دبگه ای گفتبهم که برو نظر پرناتالوژییت رو بپرس برام بنویسه.....من خودم نشنبده بودم عوض کنن

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین