2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044693 بازدید | 684402 پست
هوبی قربونت برم دستت درد نکنه جدی؟چند شد آندومترت؟همون سیکل انتقالم دادی؟ ستروتاید که نداشتی

عزیزم اصلا نگران نباش ایشالله باهمینهاضخامتت بالا میره. توکل بخدا

به دکترت توصیه کن خودت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزم نه ستروتاید وهاش ام جی و... نداشتم فقط همین دوتا بودن. روز 11پریود8بود که روز14انتقال داد ...

میگن نباید فولیکول آزاد بشه برا همین به من ستروتاید دادن

بعدا شما با فولیکولای بالغتون چیکار کردین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نمیدونم والا همونجورموندن دیگه خبر ندارم سونونشدم گفت یکباره برو هیسترو

دستت درد نکنه عزیزم انشالله موفق باشی

چشم حتما به دکترم میگم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره عزیزم ‌.الانم همون جاهستم

خوب ایشالله این دفعهدحتما نتیجه بگیری

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم برو اینستا تو دایرکتش پیغام بده سریع بهت وقت میده

فدات بشم الهی ممنونم ....یکی از مهربونا زحمت کشید برام

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
قربونت کاری نکردم عزیزم😚ایشالله ضخامت توام بالامیره

انشالله عزیزم

فدات شم مهربونم الهی خدا ناامیدت نمیکنه  آره گلم ترم پیشم تموم شد الان ترم جدیده حدود یکماه و ...

الهی قربونت برم ....چشم من همیشه دعای تو هستم خواهر جونی....ایشالله که بری و با دست پربرگردی که منم خوشحال بشم 

سلام عزیزای دلم آبجی جونیام من جوابم منفی شد😭😭😭 انشاءالله که خدا با معجزه اش تک تکتونو سورپرایز ...

عزیزم متاسفم. نمی دونم چی بگم خیلی سخته. ان شالله بزودی خدا جواب سختی ها و تحملت رو خیلی شیرین بده. 

خدایا شکرت
براي چي ميخايد بخوريد ضخامت اندومترنون كمه؟  براي كيفيت تخمك و ضخامت اندومتر خوبه

اره عزیزم صخامتم کمه ....با استردیول هم بالا نمیره

همون مام دیگه، حالا یه سر بزن با واحد اهدا صحبت کن

باشه فدات بشم