2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
@زینبی_بابا     سلام عزیزم من دوتا جنین فرش چهار روزه انتقال دادم الان یکم توی نی نی س ...

من زمان انتقالم خودم خواستم 4 یا 5 روزه کنن گفت جنینت بیشتر از این تو انکوباتر زنده نمیمونه و باید انتقال بدیم که واقعا هم همین شد حتی یه جنینم از بین رفت و اخر 2 تا واسم انتقال دادن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
گلم فک کنم شما باید دفعه سوم باشه که انتقال میدی درسته؟ اینبار براتون چکار کردن؟ و علت دو بار نشدن ر ...

آره عزيزم دفعه سومم هست، مشكل فقط تحرك كم همسرم و مورفو پايين. ايندفعه gcsf تزريق شد برام و جنين هام هچينگ شدن همين. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا     سلام عزیزم من دوتا جنین فرش چهار روزه انتقال دادم الان یکم توی نی نی س ...

اصلا نگرد و هيچي سرچ نكن دختر، جز استرس چيزي نداره

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ديگه چيزي نمونده ننه😍😍😍

عزيزمي🥰😅

آنا جون دخترشون رو 4 روزه انتقال دادن که بهش میگن جنین مورولا لطفا بیخیال نینی سایت و این چیزا باش ...

مورولا چیه فدات شم؟ یهو زد به سرم یه تحقیقی کنم دیگه نمیرم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی به حق این ماه عزیز تو مثبت بشی تیکر بذاری من ذوق کنم عزیزدلم

واااااي انشاالله، مرسي از دعاي قشنگت عزيزم😘😘 

باشه فدات شم دیگه نمیگردم یهو جو گرفتم تازه.

عزيزمي، دركت ميكنم، منم سري اول كلا جامو انداخته بودم توي گوگل و ني ني سايت😅 

به خوبی بدی نیست عزیزم تو مام تیمی کار میکنن دکتر علیرضایی با مظلوم فرد تیم هستن و باید نظر ایشون تو ...

من که می خوام از راه دور بیام اینطور چیز ها برام سخته حالا پیش اطرج نوبت داریم بریم یک بار هم تو واتساپ با مظلوم فرو ویزیت میشه دیگه 

کاریش نمیشه کرد

من٨ ام پريود شدم ولي از ٩ ام استراديول شروع كردم ١٩ ام رفتم سونو دادم   ازمايش تيروييد قند خون ...

یعنی توهمون ماه انتقال دادی؟ضخامتت موقع انتقال چندبود؟وچندپریودی برات انتقال دادن؟قیلش تست کروتاهم دادی؟

کسی پیش دکتر حقگو جواب گرفته ؟ 

۹ سال نازایی دارم یک بار ivf انجام دادم منفی شد 

نمیدونم چکار کنم 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹

بچه ها ی سوال

تو برگه فریزجنینام نوشته تقسیم ۴سلولی

یعنی جنینام نتونستن ب ۶ سلولی و۸سلولی برسن وضعیفن؟خواهشا اونایی ک اطلاع دارن راهنماییم کنن

یااینکه تورحم بقیه تقسیمهاروانجام میده

زینبی جون توهم اگ اطلاعاتت خوبه راهنماییم کن

نگرانم