2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684409 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دلم نمیخواست وقت تلف کنم ولی همین برام سوال شده بود که اسپرم ضعیفه چطور با خوردن لترزول من طبیعی ...

یعنی من می تونم خودم دارو بخورم و کیفیت تخمک رو بالا ببرم و ضعیف بودن اسپرم بره تو حاشیه و ضعیف بودن اسپرم رو جبران کنه؟

همسرم دارو نمی خوره

خودمو کشتم الان میخواد یه فرتیل اید بخوره

اره عزیزم ولی بتام پایینه شنبه باید از بدم

اي جاااانممم مباركهههه😍 چه خوب شد اومدم تاپيك،كلي حال خوب ديدم اينجا، انشاالله فردا خوش خبر مياي😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم علیرضایی که فقط صبح ها هست چطور شما بعدازظهر رفتید؟؟

اونموقع دفعه اولی که من رفتم هم صبحها بود هم بعدازظهرها بعدا تفکیک کردن گلم.

من دفع اول آخرای آذر بود رفتم فک میکنم

در اندک من تویی فراوان یارب..
یعنی من می تونم خودم دارو بخورم و کیفیت تخمک رو بالا ببرم و ضعیف بودن اسپرم بره تو حاشیه و ضعیف بودن ...

اصلا سرخود دارو نخوریا گلم ببین دکتر بهت چی میگه دقیقا همون کارو بکن عزیزم .

چرا همسرت دارو نمیخوره مگه دارو خوردن چیه ؟ راحته که .

دکتر زنان با توجه به شرایط شما و دکتر اورولوژی با توجه به شرایط همسرتون دارو میده و راهش رو میگه بهتون انشالله که عزیزم تو همین حین طبیعی باردار شی بزودی زود.

اي جاااانممم مباركهههه😍 چه خوب شد اومدم تاپيك،كلي حال خوب ديدم اينجا، انشاالله فردا خوش خبر مياي😍& ...

گلم فک کنم شما باید دفعه سوم باشه که انتقال میدی درسته؟ اینبار براتون چکار کردن؟ و علت دو بار نشدن رو چی احتمال دادن؟ کلا مشکلتون همسرتون بود یا خودتون؟ انشالله بحق علی ایندفعه آخر باشه و بزودی مامان بشی عزیزم.

گلم فک کنم شما باید دفعه سوم باشه که انتقال میدی درسته؟ اینبار براتون چکار کردن؟ و علت دو بار نشدن ر ...

ببخشید من جواب میدم ولی به من میگفتن احتمال مثبت شدن تو بهترین حالت ۴۰ درصد ما می گیم تکرار کنید تا یبار تو این احتمال ۴۰ درصد بیافتین. 

خدایا شکرت