2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
بله عزیزم من ذخیره تخمدانم نیمه دو بار پانکچر هر بار ۴تا تخمک بیشتر نداشتم کیفیتشون ab هست خودم فرش ...

مرسی جواب دادی. منم گفتم میخوام فریز کنم گفت نکنی بهتره انتقال بده نمیدونم چرا گفت نه منم انتقال دادم انشالله بگیره. a و abبودن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دکتر علیرضایی صبح ها هستن و مظلوم فرد بعداز ظهرها 

افتاب جان همسر من دکتر اطرج میرفت که علیرضایی گفتن نظر مظلوم فر براشون مهمه . و شماره واتساب دکتر دادن و انلاین همسرمو ویزیت کرد ویزیت انلاینشم ۶۰تومن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم عزیطم فردا باید برم ازمایش بدم

منم فردا آزمایشمه عزیزم دل تو دلم نیست پای رفتن ندارم اصلا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی جواب دادی. منم گفتم میخوام فریز کنم گفت نکنی بهتره انتقال بده نمیدونم چرا گفت نه منم انتقال داد ...

انشالا گرفته گلم تو هم مامان دوقلوهای بعدی هستی 

ماها که تخمک زیاد نداریم میشه انتقال فرش بدن ولی من سپتوم دارم باید قبل انتقال هیسترو بشم دیگه فریز کردن

انشالا گرفته گلم تو هم مامان دوقلوهای بعدی هستی  ماها که تخمک زیاد نداریم میشه انتقال فرش بدن ...

انشالله عزیزم ممنونم از دعای قشنگت. انشالله به زودی مامان میشی خودتم و خوشحال میشم برات 😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من صبح نوبت گرفتم  یعنی دکتر اطرج خوب نیست ؟؟؟اون مخصوص ناباروری مردان هست که

به خوبی بدی نیست عزیزم تو مام تیمی کار میکنن دکتر علیرضایی با مظلوم فرد تیم هستن و باید نظر ایشون تو پروندتون باشه

دوستان،قرص اووبوست رو ازکجا می تونم تهیه کنم؟ ممنون می شم راهنمایی کنید

داروخونه داخل ابن سینا داره عزیزم 1200 اگه اشتباه نکنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خيلي كار خوبي كردي، من واقعا ذوق كردم تيكرت رو ديدم😍 انشاالله به سلامتي باشه و دل خوش🌷

الهی به حق این ماه عزیز تو مثبت بشی تیکر بذاری من ذوق کنم عزیزدلم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
فداات بشم عزیزم قسمت نبود ، انشالله یه بار دیگه تلاش میکنم ولی واقعا کم آوردم 🙄 پس این آزمایش به چ ...

ببین گلم من متخصص زنان نیستم پس قطعا دکترت اطلاعات ارزشمندی از این آزمایش بدست میاره 

در مورد جنین ها هم، من بودم حتما انتقال میدادم، از کجا معلوم با همینا مامان نشی

واقعا گرید و اینا بهانه هست گلم

دوستانی که تجربه هیسترو دارین منم میخوام به خاطر فیبروم عمل کنم یعنی دکترم گفت اگه انتقال اولت منفی شد هیسترو کن

حالا اگه بخوام از مرکز وقت بگیرم باید توی پریودی باشه یا قبل از اون

معمولا هیسترو چندم پریودی انجام میشه چون میخوام خراش هم بدم برای انتقال بعدی

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
دوستانی که تجربه هیسترو دارین منم میخوام به خاطر فیبروم عمل کنم یعنی دکترم گفت اگه انتقال اولت منفی ...

فیبرومت مگه چقده؟؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
من الان تحت نظر پریناتالوژیستم. ولی خوب هر بار هی فشار میگیریم، هی بالاست. همیشه چون وقتی میرسیدم مط ...

عزیزم به حرف دکترت گوش کن گلی حتما دلیلی داره برای فشار 15 به بالا دارو میدن 

بذار هر چی خودشون تشخیص میدن گلی همین کافیه، استرس بیجا هم ممنوع چون چندین برابر همبرگر فشار رو بالا میبره 😉😉😉😉