2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044416 بازدید | 684387 پست
سلام گلم متاسفانه منفی شدن  ایشالا طبیعی مامان بشن بزودی

مرسی عزیزم 

ای بابا خیلی ناراحت شدم انشالله خدا طبیعی بهش بده خداروشکر که یه عالمه جنین داره به زودی دوباره میره انتقال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چند هفته ای و وزن نی نی چنده ؟

الان ۳۶ و ۵ روزم..‌.هفته پیش ۴شنبه رفتم سونو که دکترم قد و وزنشو اندازه نگرفت شنبه وقت سونو دارم قراره برام قد و وزنشو اندازه بگیره

آخرین وزنی که من میدونم ۲۳۰۰ بود که من اون موقع ۳۴ هفته بودم...

خیلی هم عالی عزیزم 😍 😍 😍 😍  ببخشید گلی آخه اینجا بعضا بین دوستان دیدم سرخود زیاد استفاده ش ...

بازم ممنون عزیزم

واسه پانکچر ۵روز قرص لتروزول مصرف می کنم. وروزی ۲تا هاش ام جی. روز ۹ باید برم سونو. تا تاریخ پانکچر رو مشخص کنند.تا حالا ۸تا هاش ام جی زدم اما هیچ درد و سنگینی در تخمدان احساس نمیکنم. 

شاید امپولا اثر نداشته؟ امکانش هست؟

دو سری قبل که پرگووریس یا سینال داشتم، احساس سنگینی در تخمدان داشتم. به نظرتون این سری با این داروها تخمک خوب تشکیل میشه؟ خیلی نگرانم☹

به نظرم داروهام کمه. ذخیره ام ۱/۲ هست.

پارسال ذخیره ام ۱/۸بود. سینال داده بود.😐

بازم ممنون عزیزم واسه پانکچر ۵روز قرص لتروزول مصرف می کنم. وروزی ۲تا هاش ام جی. روز ۹ باید برم سونو ...

سلام گلم مشکل شماچیه؟چندسال اقدامی؟این بار سوم پانکچرهست؟

قبلا چندتا تخمک دادیید.؟

بچه ها ترشحات سیکل انتقال چجوریه؟ من پریودم ایندفعه یروز کمتر بود و از یکشنبه استرادیول میخورم روزی ...

اگه استرادیول میخوری بخاطر اونه ترشح زیاد میکنه و یکم دلدرد میاره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم پیامتو خوندم منم انتقال اولم بود و برای اینکه دکتر بتونه کارشو درست انجام بده بیهوشم کرد چون م ...

من خ ب دکترم اصرارکردم بیهوشی گفت اصن لازم نیست..ولی خ حس خوبی بود وقتی جنینارو گذوشت داخل گریه کردم...خداکنه بمونن برام🙏🏻😥

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام خانما خوبید؟ طاعات وعبادات همگی مورد قبول حق  من خیلی وقت هست تواین تاپیک هستم ولی خاموش ...

سلن پلاس سلنويم اضافه شده دو واقع مولتي ويتاميني هست كه سلنيوم هم دارد اما در زينك پلاس زينك اضافه شده 

و ال كارنتين هم با ال ارژنين فرق داره ، ال ارژنين براي كيفيت تخمك و خونرساني به تخمدان و رحم خوبه و الكارنتين براي تقويت اسپرم