2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
ممنونم . بعد ببخشید بعد پانکچر چند روز نباید رابطه داشته باشیم ؟  شما اطلاعی داری؟

عزيزم من از دي ماه كه پانكچر شدم ديگه رابطه ندارم گلم. اگر هايپر نشي فكر نميكنم مشكلي داشته باشه

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا هر مرحلش فقط استرسه😞عزيزم خدا نگهدار ني نيات باشه الهي بسلامتي بغلشون كني مامان مهربون. يدونش ...

ای جانمممم. اون که با حیا بوده لابد دختره 😛😛😛

آره عزیزم میدونم برای ما جنسیت بی اهمیت ترین بخشه، گفتم که حال و هوات عوض شه

یکم خرید مرید کن روحیه ات عوض شه. استرس بدتره، خدایی نکرده مثل من نشی. 

سلام دوستان عزیزم من جواب آزمایشمو گرفتم منفی بود از ته دل برای همتون دعا میکنم این حس رو تجربه نکنی ...

سمر ميگفتم حتما مثبت ميشي 😞😞عزيزم اشكال نداره  ايشاله دفعه بعد حتما مامان ميشي

عزیزم پیامتو خوندم منم انتقال اولم بود و برای اینکه دکتر بتونه کارشو درست انجام بده بیهوشم کرد چون م ...

مرسی عزیزم 

خیلی خیلی بارداریتون مبارک باشه 

انشاالله دو سه روز دیگه باز آزمایش میدی و یه بتای تپل مپل داری 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بله برای بالا رفتن شانس چون یک جنین داشتم خودم ازش خواستم. من مشکلی ندارم خداروشکر. بله مشکلمون ضع ...

خدا را شکر عزیزم انشالله سری بعد صد در صد مثبت میشی 

برات بهترین آرزوها رو دارم خواهر عزیزم

عزيزم من از دي ماه كه پانكچر شدم ديگه رابطه ندارم گلم. اگر هايپر نشي فكر نميكنم مشكلي داشته باشه

وااااای چرااااا ؟ شما هایپر شده بودی ؟ 

شوهرت چجوری راضی شده😥

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
مرسی عزیزم  خیلی خیلی بارداریتون مبارک باشه  انشاالله دو سه روز دیگه باز آزمایش میدی و ی ...

مرسی عزیز دلم انشالله که شمام انتقال میدی و با همین انتقال خدا بهت یه نی نی خوشگل میده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام  بچه ها سمر آزمایش داده؟؟ کسی ازش خبر داره نرسیدم بخونم تایپ خیلی فکرم درگیر سمر جون  ...

سلام گلم، اره منفی شد متاسفانه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
جنین هام دوتا چهار روزه بودن اصطلاحا مورولا  دیروز روز خیلی بدی رو داشتم پر از استرس بود از یه ...

اها..ایشالا با بتای تپل شنبه میایم اینجا خبر بارداریمون رومیدیم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻