2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست
نه گلم اصلا نشونه چیز خاصی نیست اهمیت نداره در این حد که یکبار و اینا بوده

مرسی عزیزم خیالم راحت شد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب دكتر مي رفتم اما مياره براي پانكچر و انتقال ابن سينا

به سلامتی شما چند تا جنین انتقال دادی؟ و چند روزه. امیدوارم مامان بشی با این انتقالت عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
@زینبی_بابا     سلام زینب جان من انتقال قبلیم موقع انتقال خیلی اذیت شدم با وجود اینکه هم ...

عزیزم پیامتو خوندم منم انتقال اولم بود و برای اینکه دکتر بتونه کارشو درست انجام بده بیهوشم کرد چون موقع سونو وضعمو میدید میگفت بدون بیهوشی برات انتقال نمیدم الانم خداروشکر بی بی چکم مثبت شده روز ۱۰ انتقالم از دادم مثبت بود اما بتام پایین بود حالا بچه ها میگن زود ازمایش دادی میخواستم بگم فکر نکنم تاثیر منفی داشته باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مرسی عزیزم که بفکرم بودی باور کنید با اینکه نبودم تو تاپیک ولی همش دعاگوتون  بودم و سر هربار دع ...

فدای قلب مهربونت همه این دعاها به خودت برمیگرده خیلی عزیزی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای جانم انشالله اگه دو قلو دوست داری صاحب دوقلوی سالم بشی گلم واقعا خوشحال شدم برات من که از الان به ...

وای سمر جونم خدا کنم یا خدا الهی قربون دلت بشم انشالله که خدا بهم لطف و محبت کنه و منم مادر بشم انشالله خودتم مثبتی عزیزم و سوپرایز بشی گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من امروزم آزمایش دادم   بتا شده 945 خوبه دیگه بیشتر از 2 برابر شده اشکال نداره؟& ...

دیگه خیالت راحته راحته خداروشکر نه بیشترش اشکالی نداره همینکه دوبرابر کمتر نشده یعنی عالیییییه😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
وا. ۱.۹ که رنج نرماله. زیر ۲ اوکیه دیگه. مگه رادیولوژیست بهت نگفت؟؟ مال من یکیش فکر کنم ۱.۷ بود. دکت ...

دكتر سونو اولين چيزي كه نگاه كرد ان تي بود اصلا قبل از اينكه اندازه بزنه گفت خداروشكر ان تيشون نرماله بعد رفت سراغ چيزاي ديگه. اينجا يه تاپيك خوندم نگران شدم😞

خداياشكرت....❤️