2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044397 بازدید | 684384 پست
بيمارستان کمالي رو ميشناسين؟ يه داروخانه نزديکشه اون داره، داروخانه نور هم اونور خيابون کمالي داره.

مرسي عزيزم امروز برم ببينم داره كل داروخونه هااي طالقاني روگشتم  نداشتن

اوف خداروشكر يه تاپيك زدم خانمه گفت با توجه به crl بايد سلفري انجام بدي☹️يدونه ني نيم ان تي ١/٣ با c ...

اصلا نگران نباش . خدا پشت و پناهشونه . من خودم سلفری رو به درخواست خودم انجام دادم حتی اگه پزشکت گفت انجام بده چیزه خاصی نیست البته فکر کنم برای دوقلوها انجام نمیشه اگه اشتباه نکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

بچه ها شماهایی که باردار شدین علائم خاصی داشتید؟

من‌۶ روزه آی یو آی کردم هیچچ علائمی ندارم فقط هر از گاهی واژنم درد میگیره و تیر میکشه مثل زمانی که میخوام پریود شم

میشه علائمتونو بگید

ایشالا ک مثبته عزیزم...امروزم ی تست دیگه میذوشتی ...شما جنینات چن روزه بوده؟

سلام عزیزم، شما که شیراز هستی از کدوم داروخانه استرادیول گرفتی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

دوستان عزیز، من کارم حسابداریه، روز ۶ انتقالم امروز مجبور شدم حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه پیاده روی کنم توی محل کار، این میزان پیاده روی ضرری نداشته باشه برای جنین هام، از روز ۵ انتقالم برگشتم به محل کار نمیدونم کار درستی کردم یا نه، الان آخر سال موقع بستن حسابها هست و سرمون شلوغه

سلام بچه ها شماهایی که باردار شدین علائم خاصی داشتید؟ من‌۶ روزه آی یو آی کردم هیچچ علائمی ندارم فق ...

عزیزم من هیچ علامتی نداشتم وقتی باردار شده بودم 🥰🥰🥰 دنبال علائم نباش گلی 

اگه خدا بخواد نی نی میاد تو بغلت 😘

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام زیبنبی جانم ، انشالله که حالت خوبه عزیزم ، میشه جواب پاتولوژی جنین منو برام تفسیر کنی که علت سق ...

کسی جواب این آزمایش نمیتونه بده ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچهااونایی ک مثبت شدن یاکلا انتقال دادین من عطسه ک میکنم دلم دردمیگیره...مث حالت ک میخام پ بشم...نگران شدم...روز یازدهم انتقالم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم من هیچ علامتی نداشتم وقتی باردار شده بودم 🥰🥰🥰 دنبال علائم نباش گلی  اگه خدا بخواد نی ...

یعنی درد و حساسیت سینه هم نداشتی؟

اخه میگن یکی از بارزترین علائم بارداری درد سینه هست

من با این تیر کشیدن واژن یه جورایی مطمئن شدم که باردار نیستم

سلام عزیزم، شما که شیراز هستی از کدوم داروخانه استرادیول گرفتی؟

والا من از شهرستان اشنا داشتم برام گرفتن...شیراز ی داروخونه بود فقط دوسه ورق بهم داد

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
مبارك باشه  بعد انتقال چيا ميخوردين بعد استراحتتون چطور بود

عزیزم هیچ کار خاصی اینبار نکردم واقعا.تنها کاری که با سری های قبلم فرق داشت ببخشید به خاطر یبوست شدید آب خیلی خیلی زیاد خوردم.و سبزی و میوه هم خیلی زیاد خوردم.هفته اول موندم خونه ولی اصلا استراحت مطلق نکردم.الان که هفته دوممه از شنبه اومدم سرکار عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........