2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست
بسیارعالی، منم اسفند ۹۹ پانکچر داشتم. منتظرم دکتر بیاد برم پیشش. امیدوارم برای من هم نچرال انتقال بد ...

سیکل بولسرین راحتتر تحت کنترلشون هست معمولا اون سیکل رو میزارن. خدا پشت و پناهت. موفق باشی

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بیشتر نیست. تازه امپول میگن تاثیرش بیشتره. یعنی اگه خونریزی داشته باشی بهت میگن امپول بزن حتما. و ...

اره علیرضایی تو پیجش میگفت یدونه شیاف یا امپول در روز کافیه ولی من ۱۲ انتقال پریود شدم میگم نکنه برامن کم بوده اخه تا پروژسترون هست که نباید پری بیاد.به دکترم هم گفتم گفت خوب نگرفته بوده نمیدونم بعد انتقال هم یاد اوری کنم بهش یانه 

یا رب العالمین
تا حالا شده کسی ازمایش روز ۱۴رمنفی باشه روز ۱۶ مثبت بشه؟

تو انتقال احتمالش خیلی خیلی کمه عزیزم چون جنین اگر لانه گزینی نکنه ازبین میره.مثل تخمک گذاری عادی نیست که زمان لقاح یا آزادسازی تخمک عقب جلومیشه.

عزیزم خداروشکر من دو روز قبل انتقال برام آمپول نوشته صبح ها دوتاو بعد انتقال شیاف و آمپول انتخابش ا ...

آره گلم مشکلی نداره

کلا بهتره هر 8 ساعت بذاری

ان شاالله که مامان میشی 😍 😍 😍 🤲🤲🤲🤲 منم فقط شیاف انتخاب کردم

بچه ها کسی تجربه اینو داره که بعد از پانکچر خیلی زودتر از وقتش،پریود بشه؟

اره عزیزم بعد از پانکچر سریع پری میشیم

ولی ماه بعد با تاخیر میاد

معمولا یک هفته تا دو هفته تاخیر داره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستای گلم من حالم خوبه هنوز نتونستم پیاماتونو بخونم و تک تک جواب بدم. داروهایی که بهم دادن دوتا پرژ ...

عزیزم وقتی شیاف میذاری تا یک ساعت حرکت نکن و راه نرو تا خارج نشه. یکم بیرون اومدن هم طبیعی. واسه همه برگشت داره. ولی سعی کن تا ابتدای دهانه رحم فشار بدی تو. من حدودا تا بند اول انگشتم وارد واژنم میشد و بعد دیگه رهاش میکردم. حالا بازم دوستانی که متبت شدند ایشالا بیاند و جواب بهت بدند

سلام عزیزم نه مشکلی نیست گلم منم موقع عقد برام نزدن چون سنم کم بود  الانم بزنی خوبه گلم

سلام زینب جون من دکترم گفته متفورمین ۱۰۰۰شبا بخورم من قبلا ۵۰۰ با ناهار وشام میخوردم هنوز هم دارمش میشه شبا دوتا ۵۰۰ بخورم؟

من روزی ۳تا استرادیول دارم اسپرین وفموبرا هم دکتر بهم داده ولی یه بچه ها گفت اسپرین ومتفورمین نباید باهم خورده بشه من چجوری قرصامو بخورم که تداخل نداشته باشه؟

یا رب العالمین
خدا خبرت بده گلم.میگم آمپول آنوکسا که میزنم خیلی بعد تزریق موادش درد داره این طبیعیه شما داشتید؟

مارکش چیه؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚