2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044516 بازدید | 684391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم من حالم خوبه هنوز نتونستم پیاماتونو بخونم و تک تک جواب بدم. داروهایی که بهم دادن دوتا پرژسترون با هم و یه شیاف و آمپول دور نافی انوکسا به نظرتون کم نیست آسپرین و نمیدونم چیزای دیگه نداده نگرانم. 

شیاف رو نیم ساعت پیش واژینال گذاشتم ولی اینگار همش ریخته بیرون خیلی نگرانم تو رو خدا اگه میدونید بگید. و اینکه آمپول پروژسترون رو اگه بعدازظهر ساعت ۴ بزنم بده اخه میگن صبح بهتره 

هر کی میدونه کمک کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربون یکی یدونه خاله برمممم 😍😍😍

مهربون جونم تو رو خدا حلال کن یادم رفت تگت کن عزیزم آره انتقال دادم دو تا بودن خدا رو شکر ۴ روزه انشالله بمونن برام

دوستای گلم من حالم خوبه هنوز نتونستم پیاماتونو بخونم و تک تک جواب بدم. داروهایی که بهم دادن دوتا پرژ ...

من امپولما ساعت ۲ میزدم گفتن هروقت زدی هرروز همون موقع بزن . بعدش دیگه شیاف میزاشتم هر ۸ساعت اره شیاف هرکاری کنی اخرش میاد بیرون ولی میگن طبیعیه موادش جذب شده دیگه

یا رب العالمین
اي جاااااان دلمممممم عاليه عالي😍😍😍😍😍😍😍😍😍مامان خانم خيلي مواظب خودت باش خيلي زياد

فدات شم مامان چیکا جونم شیاف واژینال میذارم میاد بعد یه ربع همش اینگار ریخته بیرون چیکار کنم. امپول پروژسترون رو بعدازظهر ساعت ۴ بزنم اشکال داره