2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044514 بازدید | 684391 پست
اره عزیزم کلا چهارتا جنین تشکیل شده بود دوتا پسر بود دوتا دختر گفت یکی از جنین های پسر از نظر ژنتیکی ...

انشالله که این گل پسر ، صد ساله بشه براتون 

راستی از اولین باری که رفتی ویزیت شدی برای این کار تا الان چقدر طول کشید ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشالله که این گل پسر ، صد ساله بشه براتون  راستی از اولین باری که رفتی ویزیت شدی برای این کار ...

خیلی ممنون عزیزم برای من خیلی طول کشید من از بهمن شروع کردم چون ده تا تخمک داشتم دکتر گفت دوتا سیکل بعد بیا ولی چون به عید خورد دکتر خودم نبود مجبور بودم با دکتر دیگه ای ویزیت شم خودم قبول نکردم ویه سیکل دیگه صبر کردم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم مامان چیکا جونم شیاف واژینال میذارم میاد بعد یه ربع همش اینگار ریخته بیرون چیکار کنم. امپول ...

عزيزم من مقعدي ميذاشتم دكترم گفت. هرساعتي امروز تو بيمارستان برات زدن همون ساعت بزن من ٨/٣٠ صبح ميزدم. اگرم نميتوني هر روز طبق يه ساعت مشخص بزن عزيزم

خداياشكرت....❤️ 
برا نچرال چی داشتی؟ اصلا نمیشه بدون استرادیول ضخامت بالابره مکه درحالت عادی ضخامت رحم بالانمیره؟

سیکل نچرال این طوریه که مثل حالت عادی پیش میرن یعنی میدارن موقع تخمک گداریت سونو میشی فولی خوب داشتی امپول ازاد سازی میدن و چند روز بعدش انتقال میدن .این طوری بدن یه جورایی گول میخوره و فکر میکنه جنینی که تو رحم هست حاصل لقاح اون تخمکیه که ازاد کرده. در مواردی از اول سیکل امپول و قرص تحریک تخمدان میدن و بعدش امپول ازادسازی میدن. در مواردی که دکتر تشخیص بده تجویز میشه هین نوع سیکل . مثلا حساسیت به داروهای سیکل لانگ و بالا نرفتن ضخامت با استرادیول و یا کلا تشخیص دکتر که این نوع سیکل براتون بهتره حالا به هر دلیلی که تشخیص میده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سینافکت برا چیه؟چه استرادیولی به شما دادن؟ منم دیروز رفتم سونو سیکلم کوتاهه روزی ۳تا استرادیول و یه ...

سینافکت رو برا سیکل لانگ میدن . یکی از کاربردهاش که اینجا مدنظره خاموش کردن فعالیت تخمدان هاست تا اماده بشه برا داروهای اصلی انتقال مثل استرادیول

اگه اختلال ایجاد میکنه چرا دکتر من میداد به بیمارا به منم داده

نگران نباش . بنظرم دکتر مشایخی خیلی سخت گیره یا شایدم برا این دوستمون اختلال ایجاد کرده وگرنه منم رویان بهم از اول سیکل آسپرین دادن. ضخامتم هم خوب بالا رفت.داروها و خودتو با بقیه مقایسه نکن. شرایط هر کسی فرق داره 

لطفا یکی جواب بده کسی بوده بعد انتقال به جای آمپول پروژسترون شیاف گذاشته باشه و مثبت بشه؟ 

بله عزیزم. منم همون اول جای امپولم عفونت کرد دیگه برام قطعش کردن به جاش یه دونه شیاف استفاده کردم و مثبت هم شدم

حتما خیری توش بوده .راستی فرتیل سی ام رو قبل پانکچر خوردی ؟

نه عزیزم فرتیل سی ام برای انتقال می خورم به نظرم برای قبل پانکچر اووبوست بخور من پشیمون شدم نخوردم  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه ها من امروز 16 دوره ام بود بشدددددت درد تخمدان دارم شدیدا هم به پهلوهام  میزنه. فکر کنم تخمک گذاریم ک همشه 14 ام بود به تاخیر افتاده و الانه. خییییلی درد دارم. میتونم شیاف دیکلوفناک استفاده کنم؟ اخه قبلا ها دکترم میگف اصلا مسکن استفاده نکن چون تخمک گذاری رو مختل می کنه. الان موندم چ کنم. شیاف هم مسکن حساب میشه دیگه نه؟

ممنون میشم اگه میدونین راهنماییم کنین.

@زینبی_بابا    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من امروز 16 دوره ام بود بشدددددت درد تخمدان دارم شدیدا هم به پهلوهام  میزنه. فکر کنم تخم ...

عزیزم شیاف خیلی قویه.اگر تخمک گذاریت نگذشته نذار.یکی دوروز تحمل کن رفع میشه.

ماساژ روغن سیاه دانه خیلی خیلی موثره.روی تخمدانها ورحم بزن ماساژبده دردت آروم میشه.

اومدم تاپیک بهتون سر بزنم دیدم هیچکس نیست حس کردم همه خوابند.....دلم گرفت....تو این تاپیک تک به تک کاربرها مامانهای قوی ای میشن .....مامانهایی که چند سال منتظر نی نی موندن .....زندگی حسااابی ماها رو با امتحانش پخته کرد ....

تا شما خوابید برم برای تک به تکتون دعا کنم تا سر خدا خلوته😍