2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044495 بازدید | 684391 پست
بچه ها کسی تجربه اینو داره که بعد از پانکچر خیلی زودتر از وقتش،پریود بشه؟

بله عزیزم پریود بعد پانکچر معمولا زودتر میاد

من خودم 9 روز زودتر از موعدم شدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزيزدلم من هنوزم به بارداريم مشكوكم چون تهوعي ندارم فقط صبحا موقع مسواك☹️☹️😂😂فقط عجيب به بو حس ...

خوب خداروشکر خیالم راحت شد 

همیشه میگفتم این مامانا چرا استرس میدن به نینیاشون خدا سرم اورد همش دارم چک میکنم علایمو هیچیم احساس نمیکنم 

مطمئن باش نینیای دست گلت سالم سالمن اصلا بد به دلت راه نده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها من روز ۱۴ انتقالم مثانه ام پر که میشه زیر شکمم درد میکنه دلیلش چی میتونه باشه؟

من انقدر که بی علائمم الان این به چشمم اومده😂

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
برای من که چنین چیزی نداشته عزیزم

عزیزم دیروز میخاستی بری آزمایش رفتی؟

نتیجه چی شد؟بیا ومارو خوشحال کن عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خدا خبرت بده گلم.میگم آمپول آنوکسا که میزنم خیلی بعد تزریق موادش درد داره این طبیعیه شما داشتید؟

عزیزم اولش ممکنه یکم درد داشته باشی بعدش عادی میشه. اما انوکسا شرکت البرز دارو دردش خیلی کمه یعنی دردی به اون صورت احساس نمیکنی. انوکسا شرکت اسوه هم بچه ها میگفتن سوزنش کلفته خیلی درد داره. و اینکه اگه تو بازو تزریق میکنی موقع تزریق بازوت رو شل بگیر. و اروم تزریقش کن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
پروژسترون ۴۰۰ دوزش ازامپول بیشتره؟امپدلا انگار ۵۰ بود دوتا باهم میزدم

نه بیشتر نیست. تازه امپول میگن تاثیرش بیشتره. یعنی اگه خونریزی داشته باشی بهت میگن امپول بزن حتما. ولی خب برا من که شیاف بد نبود و بنظرم تاثیرش با امپول برا من یکی بود. اینا همش بهونه است باور کن تا اون بالایی نخواد هر چه قدر هم محکم کاری کنی مثبت نمیشی. اون بخواد با کمترین دوز دارو هم مثبت میشی. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بچه ها تازه از مرکز زنگ زدن بهم گفتن دو بسته جنین تشکیل شده بعد که پرسیدم تعداد جنین چندتا میشه گفتن ...

اصلا قانون ثابتی نداره که تو هر بسته چندتا جنین هست بسته به کیفیت و تعداد جنین بسته میکنن برای بعضی ها تو هر بسته پنج تا ، چهارتا، سه تا، دوتا و حتی یکی برا من تو هر بستم فقط یه دونه جنین هست 

ولی معمولا هر بسته واسه یه انتقال هست اگه اضاف بود و کیفیت جنین خوب که بعد از ذوب باز رشد کرد دوباره فریز میکنن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من علاوه بر قرص استرادیول از پچ استرادیول هم استفاده میکردم که امروز تموم شد هر جا هم که میگردم پیدا ...

برو داروخانه های دولتی شاید گیرت بیاد 

الان دو میلش کم شده ولی یک میل هست که میشه دوتا باهم خورد من دکترم اینجوری گفت 

از دگترت بپرس

خدا خبرت بده گلم.میگم آمپول آنوکسا که میزنم خیلی بعد تزریق موادش درد داره این طبیعیه شما داشتید؟

خیلی یواش تزریقش کن تایم بگیر تزریقت دو دقیقه طول بکشه 

منفی بود ببخشید 😢

عزیزدلم خودتو ناراحت نکنیاااا مطمئنا خیره برات انشاءالله خدا معجزه اشو نشونت میده وسورپرایزت میکنم

منم فکر کنم منفی باشم ۲روز دیگه باید برم آزمایش