2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست
عزيزم دعاي يستشير رو بخون، انشاالله زايمان راحتي داشته باشي🌸 خيلي التماس دعا عزيزم

انشالله،،خیلی ممنونم...حتما اگه خدا ازم قبول کنه دعاتون میکنم انشاالله بزودی زود حاجتت مث من و بقیه دوستان منتظر براورده شه و دلت شادشه عزیزم

طبیعی هستی یا سزارین؟ منم خیلی خیلی وحشت داشتم البته من سزارین شدم ولی انقدری که فکر میکردم بد نبود ...

من سزارین هستم عزیزم...ممنونم،،انشاالله برا منم همینطور که شما میگی آسون باشه و خیلی دردناک نباشه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم خیلی خیلی تبریک میگم بهت انشاءالله ۹ماه بارداریه خیلی خوب داشته باشی ونی نی تو صحیح وسلامت ب ...

باور کن هر لحظه به یادتونم همش میگم خدایا وقتی یکی میگفت معجزه شده با مورفولوژی صفر یا لوله مسدود یا ذخیره پایین باردار شده من میگفتم مگه میشه خدا جون 

امروز لمسش کردم با تمام وجود و هرلحظه دارم دعا میکنم تک تکتون این لحظه زیبارو تجربه کنید به زودی

دعا کنید برام که هنوز محتاج دعاتونم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم پس سیکلت لانگه ک منتظره پری هستی اخه من الان پری شدم رفتم دارو گرفتم به دکتر گفتم آسپر ...

ای وااای 

معلومه دکترت با دقت و حساسه 

ولی با استرادیول حتما اسپرین یا هپارین میدن 

الان هنوز پردنیزولن رو میخوری ؟؟

حالا میری پیش دکتر شرکت ؟

چه داستان هایی داریم واسه انتقال

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان بنظرتون لازمه نشاسته بخورم روزی یه لیوان، از روز اول انتقالم نخوردم اصلا، طبعم سرده میترسم بخ ...

بقول زینبی جون نشاسته بجز یبوست هیچ خاصیت دیگه ای نداره من که دوتا انتقال اولم خوردم و منفی شدم..‌انتقال سومم که مثبت شد نخوردم بخاطر حرفی که زینبی جون زده بود دیدم واقعا راست گفته به این چیزا نیست...

سلام دوستان من تازه به جمع شما اضافه شدم امروز روز نهم انتقالم هست در به در دارم دنبال پچ استرادیول ...

زنگ بزن داروخانه مرکز ناباروری مشتاق اصفهان. اونجا احتمال زیاد دارند

03132678003

این شماره خود کلینیک هست ببین شماره داروخانه رو بهت می تونند بدند

03132670030 این هم آزمایشگاه مشتاقه

سلام دوستای خوب و مهربونم  آزمایشم مثبت شد عددش 440  با قلبای مهربونتون دعا کنید تمام مر ...

سلام م مامان گلی،مبارکت باشه عزیزم،خداروشک  خیلی التماس دعا،ازصمیمم قلب شاد شدیم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

[QUOTE=189748432]ایشالله با اولین میکرو صاحب یه دوقلوی ناز بشی از من به تو نصیحت مکمل و تقویتی خیلی بخور بذار تخمکات ...[/QUOTE

گلم ببخشید فکر کردم اسمتون نادیاست الان دیدم نیلدا هستش  

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم خداروشکر خوبم تو خوبی؟ دیروز رفتم سونو داروهای اصلی رو بهم داد روزی سه تا استرادیول و ...

سینافکت برا چیه؟چه استرادیولی به شما دادن؟

منم دیروز رفتم سونو سیکلم کوتاهه روزی ۳تا استرادیول و یه اسپرین گفت بخورم

یا رب العالمین
خدا رو شکر که خوبی عزیزم  منم هیچی فعلا دارو میخورم  خرداد که پریود شدم باید برم دکتر&nb ...

شما دوترتون کی بود؟

اره منم سینافکت ندارم فقط استرادیول و اسپرین و متفورمین و فموبرا

یا رب العالمین
باور کن هر لحظه به یادتونم همش میگم خدایا وقتی یکی میگفت معجزه شده با مورفولوژی صفر یا لوله مسدود یا ...

انشاءالله همیشه با معجزه های خدا سورپرایز بشی 🤲🏻🤲🏻

مام همیشه دعاگوتیم عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
شما دوترتون کی بود؟ اره منم سینافکت ندارم فقط استرادیول و اسپرین و متفورمین و فموبرا

دکتر رفائی

اصفهان انگار سیافکت نمیدن اصلا نمیدونم چرا

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام سیکل نچرال برای انتقال چجوریه عزیزم؟

دقیقا همین که توصیح دادم با سونو و ازمایش چک میشی قبلش ازم پرسیدن پریود مرتب داری. بعد  برام این سیکل گذاشتن گفت چون دو بار سیکل دارویی داشتی

خدایا شکرت