2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684409 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم دکتر این ها رو گفت مشایخی یا ایمونولوژی رویان. شرکت کیه🙈

اینارو دکتر مشایخی گفت

شرکت دکتر ایمونولوژیست اصفهانه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستای خوب و مهربونم  آزمایشم مثبت شد عددش 440  با قلبای مهربونتون دعا کنید تمام مر ...

مبارکت باشه عزیزدلم.اینقدر خوشحال شدم که خدا میدونخ🤩

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ان شالله بسلامتی انتقال بدی. تازه من گفتم چرا ازمایش نبردم برا مشایخی میبردم پر پرم میکرد که 😐

سلامت باشی گلم

روز چندم پری برات انتقال داد؟

چند وقت پروژسترون داشتی، هنوزم میزنی؟

😄😅 آره بخدا منم شانس اوردم باهام لج نکرد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلامت باشی گلم روز چندم پری برات انتقال داد؟ چند وقت پروژسترون داشتی، هنوزم میزنی؟ 😄😅 آره بخدا ...

من سیکل نچرال برام گذاشتن داروهاش خیلی کمه. ولی هر دو روز سونو شدم و ازمایش استرادیول دادم. قبل انتقال نداشتم از شب انتقال شیاف پروژسترون شروع شد. 

۱۴ سیکل اچ ام جی زدن برام ۲۱ سیکل انتقال انجام دادن 

خدایا شکرت
سلام دوستای خوب و مهربونم  آزمایشم مثبت شد عددش 440  با قلبای مهربونتون دعا کنید تمام مر ...

اااااااای جااااانم مبااااارکه نمیدونی چقد تپش قلب گرفتم تا به پیامت برسم. الهی صد هزار مرتبه شکر. ان شاالله تا اخر ب سلامتی و موفقیت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من سیکل نچرال برام گذاشتن داروهاش خیلی کمه. ولی هر دو روز سونو شدم و ازمایش استرادیول دادم. قبل انتق ...

سلام سیکل نچرال برای انتقال چجوریه عزیزم؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اااااااای جااااانم مبااااارکه نمیدونی چقد تپش قلب گرفتم تا به پیامت برسم. الهی صد هزار مرتبه شکر. ان ...

ممنونم قربونت برم 

ایشالله قسمت خودت به زودی آلا جان

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مبارکت باشه عزیزدلم.اینقدر خوشحال شدم که خدا میدونخ🤩

ممنونم عزیزدلم 

ایشالله معجزه ی خدا رو با تمام وجود لمس کنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️