2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044641 بازدید | 684401 پست
خداروشکر عزیزم...جنینات چن روزه بودن وانتقال چندمت بود؟ومشکلتم اگه دوس داشتی بگو🙏🏻

زنده باشي گلم دوتا بلاست انتقال دادم عزيزم انتقال اولم بود اي يو اي منفي داشتم و ٧ سال دارودرماني بي نتيجه. شوهرم واريكوسل شديد داشت عمل كرد ٦ ماه بعداز عمل خوب بود اما دوباره اوضاعش بدتر از قبل شد و مرفو ١ شد. خودمم تنبلي تخمدان داشتم و تيروييدو مشكل ايمني انتي تي پي او

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خداروشکر خوبم تو خوبی؟ دیروز رفتم سونو داروهای اصلی رو بهم داد روزی سه تا استرادیول و ...

خدا رو شکر که خوبی عزیزم 

منم هیچی فعلا دارو میخورم 

خرداد که پریود شدم باید برم دکتر 

فرتیل سی ام هم پیدا کردم روزی دوتا میخورم 

واسه پردنیزولن چیزی نگفت دکترتون که قبل انتقال قطع کنی یا نه؟

من سینافکت ندارم انتقال قبلی هم نداشتم 

انگار تهران همه سینافکت میدن 

ولی نمیدونم چرا اصفهان نمیدن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام دوستان من تازه به جمع شما اضافه شدم امروز روز نهم انتقالم هست در به در دارم دنبال پچ استرادیول میگردم اما پیدا نمیکنم شما داروخانه ای سراغ ندارید که داشته باشه امروز اخرین پچم رو استفاده کردم خیلی استرس دارم که مشکلی تو روند کارن پیش بیاد در صورت نبودش😔

سلام دوستای خوب و مهربونم  آزمایشم مثبت شد عددش 440  با قلبای مهربونتون دعا کنید تمام مر ...

خداروشكرررررر فقط اومدم جواباتونو ببينم و برم، خداروشكر عزيزم😍 الان كه معجزه خدا شامل حالت شده براي هممون دعا كن🌷 من روز پنجم انتقالم، خيلي محتاج دعات هستم عزيز دلم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستای خوب و مهربونم  آزمایشم مثبت شد عددش 440  با قلبای مهربونتون دعا کنید تمام مر ...

خيلي خيلي مبارک عزيزم، عاشق اينجور سوپرايزها هستم، انشالله که بسلامتي بدنيا بياد و دوران حاملگي بدون استرس و راحتي داشته باشي.

سلام قربونت برم  چیکارش کنه بریزه خب 😕 چرا اینجوری شده یعنی

واسه منم درست و حسابي نريخت، اصلا اعصابم داغون بود، چندبار رفتم دکتر گفت ريزش خوبي نداشته حتما اون آمپول که بايد يک سوم ميزدي رو زياد زدي، گفتم نه دکتر درست زدم، آخرشم با همون وضع انتقال دادم و مثبت شد.

قربونت کوچولوی تو دلت برم نیلداجوووون

از ته دلم بهت تبریک میگم خواهرجونم

الهی که به خوشی بگذرونی این دوران  رو عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیرم من منفی شدم  ایشالا مثبتی شما و بقیه دوستای عزیزم 🙏

اي جااانممممم چقد گشتم تا يه پيام ازت پيدا كنم و ببينم چه خبره. عزيزم انشاالله معجزه خدا به زودي شامل حالت بشه🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من دکتر شمالی...دومیل نیست ی میل هم با بدبختی گیر اوردم

به سلامتی کی انتقالت هست؟انشاءالله با همین انتقال صاحب یه نی نی سالم و ناز شی، داروهات چیا هستن؟منم انشاءالله ماه دیگه انتقال دارم، کدوم داروخانه رفتی استرادیول داشت؟مرکز رستمی انتقال میدی؟هزینه انتقال میدونی چقدر میشه؟ تست کرونا برای انتقال میگن از حلق و بینیه درسته؟ چون برای پانکچر از طریق خون می گرفتن، ببخشید سوالام زیاد شد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
قربونت‌برم..خوبم شماچطوری..گل‌پسرات‌خوبن نی‌نی‌چطوره؟ راستی‌یه‌مدت‌نبودم‌..ببخش‌نتونستم‌تبریک‌بگم ...

خیلی ممنونم ازت خوبن هردو خداروشکر ایشالا که به زودی گل پسرشماهم داداش میشه ...یعنی توعکس رنگی معلوم نشده رحمت کجه؟ ایشالا که نتیجه میگیری ونیازی نمیشه ازاول شروع کنی راستی مگه جنین نداری؟ 

خدا رو شکر که خوبی عزیزم  منم هیچی فعلا دارو میخورم  خرداد که پریود شدم باید برم دکتر&nb ...

مرسی عزیزم

پس سیکلت لانگه ک منتظره پری هستی

اخه من الان پری شدم رفتم دارو گرفتم

به دکتر گفتم آسپرین و پردنیزولون میخورم و دستیار ایمونولوژیست بهم گفته ب دکترت بگو همزمان با پری، روزی یه امپول هپارین هم برات تجویز کنه

خیلی شاکی شد گفت نیازی به ازمایش ایمنی و انعقادی نداشتی نمیدونم کی بهت گفته یا از کجا شنیدی باید ازمیش بدی! بعدم کدوم دکتر حاضر شده توی این شرایط کرونا پردنیزولون بده

درمورد هپارین هم گفت هماتولوژیست (متخصص خون) باید هپارین تجویز کن نه ایمونولوژیست و معلوم نیست برای چی گفته بهت هپارین بدیم شما ازمایشات خونت خوبه و مشکل خون هم داری

دوتا نامه نوشت گفت سری بعد جواب نامه هارو میاری وگرنه سیکلت رو کنسل میکنم

یه نامه مربوط ب آسپرین و پردنیزولون خطاب ب شرکت نوشت که بر چ اساسی تجویز شدن و تا کی باید ادامه داشته باشه ایا بعد از انتقال هم باید ادامه بدم و...

یکی هم مربوط ب هپارین

اینجور ک دکتر گفت، دز دارو و مدت استفاده رو متخصص باید مشخص کنه. درمورد اینکه یکی از بچه ها بهت گفته بود یه هفته قبل از انتقال قطع کرده باتوجه به شرایطش گفتن قطع کنه یعنی یه قانون نیست ک یه هفته قبل باید قطع کنیم از مامانو سوفی هم خودم پرسیدم گفت پردنیزولون یه فاکتورای منو خیلی پایین اورد برای همین طبق ازمایشم دکتر زرنانی گفته بود برای انتقال بعدی پردنیزولون نخور

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻