2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044762 بازدید | 684409 پست
من لاپاروسکوپی وهیسترو عکس رنگی هیچکدوم ندارم فقط ازمایش و سونوی خود دکتر ممکنه بخاطر اینکه مشکل ازش ...

والا نمی دونم 

من ۴ سال پیش یه بارداری طبیعی داشتم که سقط شد اولش برای عکس رنگی دلیل نمیدیدم اما وقتی رفتم دیدم هردو لوله بستس

حالا کی این اتفاق افتاده نمیدونم

دکتر خودش بهتر میدونه

انشالله میمونن برات ومامان میشی  پانکچر تون کی بود؟قبلش یا بعدش؟براچی بهتون گفتن اهدایی؟

من دخیرم زیر یک بود و پانکچر قبلی ۴ تا تخمک داشتم دوتا جنین خیلی بی کیفیت بود گفتن نه میشه انتقال داد نه فریز کرد و دوتا جنین تشکیل شد 

حتی بیمارستان پیامبران پیش دکتر شاکری هم رفتم گفت باید اهدایی بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزانم الهی قربونتون برم مامان سارا اومد با جوجه هاش. خدا رو هزار مرتبه شکر دوتا جنین بودن یکی ...

تبریک میگم عزیزم 

ایشالا که میچسبن به دلت و ۹ ماه بعد با عشق بغلشون میگیری 

با نی نیهای نازنینت برامن هم دعا کن گفتن ۵ شنبه برم انتقال 

میخواستم دیگه نیام تو گروه که استرس نگیرم اما خداروشکر از صبح کلی خبر خوب شنیدم 

حتی وقتی پیش مامابودم تا داروهام رو بده دونفر زنگ زدن خبر بارداریشون رو دادن انقدر حال دلم خوب شد که نگو

سلام عزیزانم الهی قربونتون برم مامان سارا اومد با جوجه هاش. خدا رو هزار مرتبه شکر دوتا جنین بودن یکی ...

وای عزیزم خیلی برات خوشحالم.انشالله دوقلو باردار میشی.زود بیا بهم بگو

مواظب خودتو جوجهات باش

مامان سارا عاشقتم....چقدخوشحالمون کردی ...الهی هردوتاش برات بمونن.راستی مامان شدنت مبارک

بچه ها کی بود از اسپرین و متفورمین و  زمان مصرفشون سوال داشت من متفورمین رو صبح و ظهر میخورم ...

من بودم قبلا متفورمین ۵۰۰ ناهاروشام میخوردم الان‌۱۰۰۰ گفته با شام بخورم.اسپرین رانگفت کی بخورم.فموبراهم دارم.استرادیولدرا سرساعتومیخکرم باقیشو باناهارخوردم طوریه؟

یا رب العالمین
چرا گفت اردیبهشت مثبت زیاده؟دلیل خاصی داشت؟

بهمن بود من میخواستم انتقال بدم که هایپر شدم گفت الان رحمت مناسب نیست بزار اردیبهشت انتقال بده هم رحمت اماده میشه هم اردیبهشت امار مثبتمون زیاده ماه خوبیه واسه انتقال

طبق امار مرکز گفت این حرفو

بعد من خودم گفتم شاید اردیبهشت فصل رویش هست همه درختا سبز میشن جوونه میزنن شکوفه میدن واسه آدما هم خوب باشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من بودم قبلا متفورمین ۵۰۰ ناهاروشام میخوردم الان‌۱۰۰۰ گفته با شام بخورم.اسپرین رانگفت کی بخورم.فموبر ...

داروهای شما رو من ندارم

متفورمین و اسپرین رو نباید با هم خورد و بهترین زمان اسپرین هم دکتر گفت بعد شام شبه

خدا رو  هزار مرتبه شکر مامان سارا 

الهی که هر دوش واست بگیره 

مراقب خودت باش 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
داروهای شما رو من ندارم متفورمین و اسپرین رو نباید با هم خورد و بهترین زمان اسپرین هم دکتر گفت بعد ...

اره تونت خوندم ولی متفورمین منا گفت باشام بخورم پس حالا چکارکنم ؟باید پیام بدم به دکترم

یا رب العالمین

آقا چرا هیچ کسی نمیاد بگه مثبت شدم و خبر خوب بده😢😢😢😢یا من ندیدم. پشمالو و داداشممم این دوتا رو دیدم که انتقال داشتن چی شدند؟ لطفا اگر کسی مثبت شد بگید تا دلم ما هم گرم بشه😍😍😍😍😍😍😍