2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
بهمن بود من میخواستم انتقال بدم که هایپر شدم گفت الان رحمت مناسب نیست بزار اردیبهشت انتقال بده هم رح ...

ایشالا ک واسه منم بشه🙏🏻

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
آقا چرا هیچ کسی نمیاد بگه مثبت شدم و خبر خوب بده😢😢😢😢یا من ندیدم. پشمالو و داداشممم این دوتا رو د ...

دیروز یه بیبیچک مثبت گذاشتن😍

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتي تعداد فوليكول زياد باشه تخمدانا بزرگ ميشن يسري عوارض به همراه دارن من هايپر شدم خيلي اذيت شدم و ...

فکر کنم این حالت رو زمانی که آی یو آی کردم. داشتم. ازدرد تخمدان نمیتونستم صاف راه برم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
اخه من اصلا نمیدونم مشکلم چیه باید چیکار کنم ... تو هیسترو مشکلی نداشتم ایمنی هم مشکلی ندارم 

خب‌عزیزم‌‌همه‌چی‌اوکی‌هست‌مطمعن‌باش‌میشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آقا چرا هیچ کسی نمیاد بگه مثبت شدم و خبر خوب بده😢😢😢😢یا من ندیدم. پشمالو و داداشممم این دوتا رو د ...

داداشم امروز دوتا فندق انتقال داده ایشالا دوهفته دیگه با خبرای خوب میاد 😍براش دعا کنیم 

ازدوستان nidaهم با اقدام طبیعی بعداز ۳سال باکلی مشکل از خودش وهمسرش  بی بی چک مثبت شده خداروشکر عصر جواب آزمایشش میاد 

ان شالله که همین یه جنین یک نی نی ناز براتون میشه عزیزم 😘

تیاراجون‌خوبی

گل‌دخترت‌خوبه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام دوستای خوب و مهربونم 

آزمایشم مثبت شد عددش 440 

با قلبای مهربونتون دعا کنید تمام مراحل به خوبی بگذرونم و بچم سالم بیاد کنارم 

3 ساله منتظر این لحظه ام و خوب میدونم همتون این انتظار سخت و کشیدید برای همتون این حال و از صمیم قلب آرزو میکنم😭😭

امیدوارم خیلی زود دامن تمام منتظرا سبز بشه

دستام میلرزه اصلا باورم نمیشه بزرگترین معجزه خدارو امروز تو زندگیم دیدم خدا خودش برام حفظش کنه

امیدوارم خیلی زود آزمایش مثبت تک تکتونو ببینم

پیشاپیش از لطف و مهربونی همتون ممنونم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
داداشم امروز دوتا فندق انتقال داده ایشالا دوهفته دیگه با خبرای خوب میاد 😍براش دعا کنیم  ازدوس ...

وای چقدر خوب خوش خبر باشی. شما خیلی تو تاپیک فعالی همیشه جواب آدم رو میدی. ایشالا به زودی بیای بگی خودمم مثبت شدم

خداروشکر. کی بوده؟ بچه هایی که متبت شدند یا نی نی شون به دنیا اومده تو رو خدا بیاند و بگند مشکلشون چ ...

دوستمون nedajooonهم بی بی زدن یه هاله افتاده ایشالا که مامان شدن 😍

پشمالو هم متاسفانه منفی شدن بحق امام زمان بصورت طبیعی معجزه خدا شامل حالشون بشه 

اینم از تیتر خبرا😂

سلام عزیزانم الهی قربونتون برم مامان سارا اومد با جوجه هاش. خدا رو هزار مرتبه شکر دوتا جنین بودن یکی ...

خداروهزارمرتبه‌شکر

انشالله‌دوتاش‌برات‌‌بگیره‌گلم

خدارو‌قسم‌دادم‌به‌حضرت‌رقیه‌سه‌ساله‌‌انشالله‌‌جوجها‌سفت‌

بچسبن

به‌شکم‌مامانیشون..