2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044709 بازدید | 684404 پست
بخدامن فقط اومدم ببینم جواب چیشد😭چقدادم حس بدی بهش دست میده ان شاءالله خداخودش کمکت کنه وآروم بشی ...

واقعا این همه سختی بکشی تحمل کنی همه چیو فقط به امید اینکه جواب مثبت بکیری بعد نشه خیلی درد داره 😔😔😔😭😭😭😭😭😭

فقط دعا کنین برام خدا بهم بده هر موقعی باشه راضیم به رضاش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشابحالت یه بسته داری من کلا دوتا جنین داشتم که انتقال دادم حالا فکر کن من منفیشم باید از اول تکرار ...

من همیشه میگم خدا جاهایی دستمونو میگیره که فکرشم نمیکنیم جایی که میگیم دیگه خودشه نمیشه ولی بعضی جاها یهو سوپرایزت میکنه 

اصلا به دو دوتا چارتا کردن ما نیست 

ایشالا خدا سوپرایزت میکنه به زودی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

دوستان سلام امروز پانکچر شدم ده تا تخمک داشتم برام دعا کنید جنین های زیادی تشکیل بشه نیاز به دعای شما دارم و از جواب آزمایش  دوستانی که منفی میشن واقعا ناراحت میشم چون خودم هفتا انتقال منفی داشتم و عزیزای که پانکچرشون تخمک وجنین کم داشتن میگم فقط توکل کنید واصلا استرس نداشته باشین به قول اون خانم تو برنامه پریشب فقط از راه خدا برین کنار تا خدا کارش رو بکنه 

بچه ها من منفی شدم 😭😭😭😭باورم نمیشه  ببخشید ناراحتتون کردم  ایشالا مثبت شدن شماها دوس ...

آخی عزیزم .نمیدونم چی بگم.خدا خودش بهت صبر بده.انشاالله به همین زودیا به آرزوت برسی

دوستان سلام امروز پانکچر شدم ده تا تخمک داشتم برام دعا کنید جنین های زیادی تشکیل بشه نیاز به دعای شم ...

چرا هفت بار انتقال منفی داشتین عزیزم؟

کدوم مرکز میرین؟

تا حالا عوض نکردین دکتر و مرکزتونو؟

شوره جان ما قسمتمون نبوده  ایشالا شما مثبت میشی فقط باید خدا بخواد

وای پشمالوو جون شما هم منفی شدی عزیزم😢 نمیدونم چرا خیلی برات امید داشتم. انشالله خدا برات معجزه کنه عزیزم🌺♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰