2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست

سلام دوستای گلم خوبین? ازهمتون التماس دعا دارم. 

میگم هرکی پستمومیبینه خواهش میکنم کمکم کنید, وای خیلی میترسم. 

دکتربرام هیستروسکوپی نوشته هفته بعد چطوریه؟ دردناکه؟؟؟ 

کاریوتایپ هم نوشتن

بچه ها من منفی شدم 😭😭😭😭باورم نمیشه  ببخشید ناراحتتون کردم  ایشالا مثبت شدن شماها دوس ...

متاسفم عزیزه دلم حکمت خداست انشالله دفعه ی بعد

همه این روزارو داشتیم یا خواهیم داشت چند روزی بگذره اروم میشی و با انرژی ادامه میکنی 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم ، من شوکه ام هی نگاه میکنم به برگ ازمایش ، من دیشب که افتادم به لکه بینی اشکامو ریختم باورت ...

منم جواب آزمایش رو‌دیدم جا خودم 

ایشااالا خدا خودش کمکمون کنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیز دلم ، من شوکه ام هی نگاه میکنم به برگ ازمایش ، من دیشب که افتادم به لکه بینی اشکامو ریختم باورت ...

مگه نباید بعد از ازمایش منفی ۴۸ ساعت بعد دوباره ازمایش بدین؟پس چرا دکترم گفت اگه مثبت بودی زنگ بزن اگه منفی بودی ۴۸ ساعت بعد ازمایشتو تکرار کن

عزييييزممم الان اومدم فقط جوابتو ببينم، عزيز دلم خدا به دلت آرامش بده🌷 خيلي سخته ميدونم😔 واي نميدو ...

ممنون عزیزدلم خدا برا شماها بخواد ایشالا 🤲

یه بسته دیگه دارم 

ولی اصلا نمیدونم چرا نمیشه ینی اینقد بد شانسم ؟

واي حالم چقدر بد شد واقعا😔😔😔عزيزم متاسفم😭نميدونم چي بايد بگم واقعا😔

عزیزم خودتو ناراحت نکن 

با تو دلیات برام دعا کن دیگه اخریش باشه واقعا خستم 😔

نمیدونم دیگه چیکار کنم فقط کاش زودتر آروم بشم دوباره از نو شروع کنم یه بسته دیگه بیشتر ندارم 

بازم خدا رو شکر کن که جنین نداری نداشتی خیلی بیشتر اذیت میشدی. گریه کن تا آروم بشی فدات شم برای آرامشت دعا میکنم گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بخدامن فقط اومدم ببینم جواب چیشد😭چقدادم حس بدی بهش دست میده ان شاءالله خداخودش کمکت کنه وآروم بشی ...

واقعا این همه سختی بکشی تحمل کنی همه چیو فقط به امید اینکه جواب مثبت بکیری بعد نشه خیلی درد داره 😔😔😔😭😭😭😭😭😭

ممنون عزیزدلم خدا برا شماها بخواد ایشالا 🤲 یه بسته دیگه دارم  ولی اصلا نمیدونم چرا نمیشه ینی ...

خوشابحالت یه بسته داری من کلا دوتا جنین داشتم که انتقال دادم حالا فکر کن من منفیشم باید از اول تکرار کنم