2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044402 بازدید | 684385 پست
بار سوم انتقال بار چهارم ک پانکچر شدم خودم ذخیره پایین شوهرم اسپرم صفر علایم ک نه فقط درد پریودی دیگ ...

وای مبارکت باشه چقد امیدوار شدم. چندتا جنین براتون گذاشتن؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من منفی شدم 😭😭😭😭باورم نمیشه 

ببخشید ناراحتتون کردم 

ایشالا مثبت شدن شماها دوستای عزیزم 

با دل شکستم برا همه‌تون دعا میکنم خبرای خوب بگیرین 🤲🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها من منفی شدم 😭😭😭😭باورم نمیشه  ببخشید ناراحتتون کردم  ایشالا مثبت شدن شماها دوس ...

عزیزم من با حال خرابم منتظر خبر خوشت بودم 😔😔

هیچی نمیتونم بگم ، خودمم هنوز منگ هستم حتی اشکم هم در نیومد ، خدا به دلت ارامش بده

فقط دو تا جنین شد کلا از پنج تا تخمک از روز نهم دهم درد پریودی شروع شد

منم ۶ تا تخمک داشتم سه تاش رو گرفتن بقیه پوچ بودن از این سه تا یه جنین تشکیل شد امروز صبح بهم گفتن فردا برم واسه انتقال میشه روز ۱۸ دورم برام دعا کن با نی نی تو دلیت. جنینت کیفیتش چه طور بود؟ 

بچه ها من منفی شدم 😭😭😭😭باورم نمیشه  ببخشید ناراحتتون کردم  ایشالا مثبت شدن شماها دوس ...

وای نه تو رو خدا تمام بدنم بی جون شد خیلی متاسفم انشالله خدا بهت آرامش بده انشالله به زودی زود خدا بهت معجزشو نشون بده. واقعا نمیدونم چی بگم خواهر خیلی ناراحتت شدم 

من اشکم بند نمیاد 😭😭😭😭

عزیز دلم ، من شوکه ام هی نگاه میکنم به برگ ازمایش ، من دیشب که افتادم به لکه بینی اشکامو ریختم باورت نمیشه از ناراحتی زیر دوتا پتو میلرزیدم 

به حق این وقت عزیز  اذان به دلمون ارامش و صبر  بده 😭😔

عزييييزممم الان اومدم فقط جوابتو ببينم، عزيز دلم خدا به دلت آرامش بده🌷 خيلي سخته ميدونم😔 واي نميدونم چرا لال ميشم امروز، اصلا كلمات رو گم ميكنم. 

باز جنين داري؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيز دلم نميدونم واقعا چي بگم، هي مينويسم و هي پاك ميكنم😔 انشاالله ايندفعه به خواسته دلت برسي🤲🏻

ممنون عزیزم ، انشالله جوجه هات نه ماه مهمون دلت بمونن با جواب ازمایش شما شادی کنیم 👐🏻🌹