2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044762 بازدید | 684409 پست
فکر کردم روزه ای میخواستم بگم اینکارو نکن گفتم شاید با دکترت مشورت کردی😂😂😂😂سینه درد خودش از علای ...

مرسی عزیزم ایشالا توهم مثبت بشی وازاین کابوس نجات پیداکنی...واقعاا ک من خودم توی ی کابوسم ۵ساله

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیز دلمممم هیچچچچ کار خدا بی حکمت نیس..بعضی وقتاا واقعاا تو حکتمش میمونیم..ولی خدا صلاح و خیر بنده ...

واقعا هم همینطوره عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام وقتتون بخیر من ۴اردیبهشت انتقال جنین داشتم دو تا گریدaپنجشنبه روز سیزدهم تیترم۱۲۶بود امروز روزپ ...

سلام عزیزم مبارکت باشه گلم انشاءالله که بارداریه خیلی راحتی داشته باشی ونی نی تو صحیح وسلامت بغل بگیری ...

بنظرم خوبه عزیزم باز بذار بچه ها بیان نظرشونو بگن 

چندروزه بودن جنین هات؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام وقتتون بخیر من ۴اردیبهشت انتقال جنین داشتم دو تا گریدaپنجشنبه روز سیزدهم تیترم۱۲۶بود امروز روزپ ...

عالیه  خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم

تیتر باید هر 48 ساعت دوبرابر بشه  برا شما هم شده 

انشاالله این 9 ماه رو بسلامتی بگذرونی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزدلم انشاءالله که مثبتی اذان میدادن برات دعا کردم خدا به هممون رحم کنه ودررحمتشو به رومون باز کنه ...

ممنون عزیزدلم ایشالا مثبت شدن خودت 😍😘😘😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها یه جنین برام فقط تشکیل شده گفتن فردا برم واسه انتقال خیلی ناراحتم زوده کاش میشد فریز بشه.&nbs ...

عزیزم انشالله که همون یه دونه یه نی نی سالم بشه برات به نظرم اگه لک داری برو با دکتر صحبت کن برات فریز کنن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دکترتون داده یا خودتون گرفتید اخه من خودم گرفتم میگم یه دفعه تاثیر منفی نداشته باشه ندیدم کسی بخوره ...

عزیزم من دو حدودا دو ماه قبل از انتقال خوردم بنظرم خیلی تاثیر مثبت و خوبی روی رشد آندومترت و آمادگی رحم داره...بعدم سه قلو باردار شدم

هیچ تاثیر منفی نداره تا حالا دیدی دارویی که خارجی میسازن اثر بد داشته باشه؟؟؟ من که ندیدم عوضش داروهای ایرانی...........

مرسی عزیزم ایشالا توهم مثبت بشی وازاین کابوس نجات پیداکنی...واقعاا ک من خودم توی ی کابوسم ۵ساله

انشالله عزیییزم منم ۵سااااله.بار اول انتقالته؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم انشالله که همون یه دونه یه نی نی سالم بشه برات به نظرم اگه لک داری برو با دکتر صحبت کن برات فر ...

انشالله عزیزم زنگ زدم گفتن قبلش دکترت سونو میکنه اگه مشکلی نبود انجام میدن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤