2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
مرسی دعا کن برام عزیزم. میگم قرص مترونیدازول دارم مصرف میکنم بعد پانکچر بهم داد دیگه نخورم اطلاعی دا ...

چشم عزیزم نه  شرمنده نمی دونم میخوای تا هستن زنگ بزن مرکز بخش پایخگویی بپرس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزم نه  شرمنده نمی دونم میخوای تا هستن زنگ بزن مرکز بخش پایخگویی بپرس

دشمنت شرمنده زنگ زدم گفت امروز رو بخور دیگه از فردا نخور. باز فردا از دکترم میپرسم دستت درد نکنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی آمین برام خیلی دعا کن دلارام جون با نی نی توی دلت برام دعا کن انشالله که منم مامان بشم. فقط نگر ...

ببین تو مقالات علمی هیچ تفاوتی بین چنین فرش و فریز نشون داده نشده. الان مامان تیاراتیام با جنین فرش باردار شده

ان شاالله شما هم با همین یه دونه باردار میشی و خیالت راحت میشه. ولی باز اگه نگرانی میتونی با دکترت در میون بذاری ببینی اگه انکانش هست برات فریز کنن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه اتفاقا من خیلی بدبختم هی دلم خوش میشه من اگه فردا انتقال بدم و یه دونه جوجه مظلومم رو بیارم میشم ...

مامان سارا به گریه ام انداختی ....دعامیکنم دوهفته دیگه از ذوق مامان شدنت گریه کنم ....الهی قربون اویه جوجه ات مطمئنم جوجه ات قوی میچسبه به دل مامانش تا نه ماه ول کنت نمیشه

ببین تو مقالات علمی هیچ تفاوتی بین چنین فرش و فریز نشون داده نشده. الان مامان تیاراتیام با جنین فرش ...

الهی که خیر ببینی الهی که هر چی از خدا میخوای بهت بده و کوچولوت رو صحیح و سلامت بغل کنی مرسی 

خداروشکر انشالله زایمان خوب و راحتی داشته باشین و نی نی تونو به سلامتی بغل بگیرین و مارو هم دعا کنین

مرسی عزیزمم. انشالله که شما هم به زودی خبر بارداریت رو میدی.

همه ما که الان یا بارداریم یا بچه دار شدیم و تو این گروه بودیم یه روزی فکر میکردیم هیچ وقت برای ما اتفاق نمیفته. اما عزیزم اصلا ناامید نشو، مطمئن باش بالاخره مامان میشی. انشالله که اون روز هر چه زودتر باشه   

بچه ها میشه برام دعا کنین دو ساعت دیگه میرم آزمایش بدم تا شب آماده میشه خودمو برا منفی آماده کردم که ...

عزیزدلم انشاءالله که مثبتی اذان میدادن برات دعا کردم خدا به هممون رحم کنه ودررحمتشو به رومون باز کنه🤲🏻🤲🏻 انشاءالله دست پر میای خبر خوشحالیو بهمون میدی

الهی آمین

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

@داداشمممم    

سلام گلی خوبی چخبر چند تا جنین برات تشکیل شد؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مامان سارا به گریه ام انداختی ....دعامیکنم دوهفته دیگه از ذوق مامان شدنت گریه کنم ....الهی قربون اوی ...

ببخش خواهری.به خدا خودم دارم همش گریه میکنم نمیدونم چرا ولی گریم میاد با دل شکستم برای همتون دعا میکنم تک تکتون توی ذهنم هستید. خدا نکنه عزیزم. الهی آمین الهی خودت به زودی مامان بشی