2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
دوستان با دل های مهربونتون برام دعا کنید ، دارم میرم ازمایش بدم 🙏🏻

عزیزدلم انشاءالله که مثبتی برات وقت اذان دعا کردم🤲🏻🤲🏻

انشاءالله دست پر میای خبر خوشحالی میدی بهمون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میشه برام دعا کنین دو ساعت دیگه میرم آزمایش بدم تا شب آماده میشه خودمو برا منفی آماده کردم که ...

عزیزم الهی به این ماه عزیز جواب آزمایشت مثبته 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدات گلم برات هزار تا صلوات نذر کردم ان شاءالله که مامان بشی عزیزم 

وای قربون دل مهربونت بشم من. انشالله هر چی از خدا میخواط بهت بده. انشالله این داروها برات عالی باشن میگم هانی نبین منو داروها برام خوب نبودن دوتا خانم بودن النوا زده بودن میگفتن خیلی برامون خوب بوده مطمینم برای تو هم خوبه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@داداشمممم     سلام گلی خوبی چخبر چند تا جنین برات تشکیل شد؟

سلام جونم یه جنین تشکیل شده گفتن فردا ساعت ۷ مرکز باشم برم انتقال بدم برام خیلی دعا کن گلم. 

عزیزدلم انشالله که همون یه دونه جوری بچسبه به دلت که 9 ماه دیگه به دنیا بیاریش    

دارچین جونم من سختیای زیادی کشیدم توی زندگیم تو رو خدا با دوتا فرشته هات برای من دعا کن محتاج دعاهاتون هستم 

سلام جونم یه جنین تشکیل شده گفتن فردا ساعت ۷ مرکز باشم برم انتقال بدم برام خیلی دعا کن گلم. 

عزیزدلم الهی همون یدونه جنینت میشه چراغ خونت و ۹ ماه دیگه میاد بغلت

۵ تا سوره کوثر به نیت مادرشدنت میخونم مهربونم

ناامید نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
باشه عزیزم فقط ناراحتم که من قبلش نه فرتیل خوردم نه چیزی آخه شنیدم فرش خوب نیست فریز بهتره. اتفاقا گ ...

عزیزم کیفیت همش بهونه است خدا باید بخواد خیلی ها با سه جنین کیفیت a منفی شدن . یه دوستی بود از کاربرای قدیمه که اسمش یادم نیست یه دونه جنین کیفیت سی انتقال داد همون یدونه شد دوقلو براش. تو رحم تقسیم سلولی کرده بود. واسه خدا کاری نداره .ما هم دعا میکنیم برات اگه لایق باشیم. کمترین کاریه که ازمون برمیاد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خانمی بخدا...ان شاء الله به امید خدا اینبار بری انتقال دست پر برمیگردی اونم دوقلو

یه دنیاممنونم ازانرژی خوبت بخدا میام اینجا روحیه میگیرم میگم اره ادامه میدم من میتونم. بعدهمسرم کلی سرزنش میکنه جونتوازدست میدی هروزسرگیجه داری😎😎

ایشالله هممون بامعجزه های خداسوپرایزبشیم ودلمون شاد

عزیزدلم الهی همون یدونه جنینت میشه چراغ خونت و ۹ ماه دیگه میاد بغلت ۵ تا سوره کوثر به نیت مادرشدنت ...

به خدا این مدت شرمندم کردید چقد خوبید شماها الهی خیر ببینی الهی حاجت روا بشی😚😚😚😚

سلام عزیزدلم انشاءالله که خیره به فال نیک بگیر انشاءالله که همین یه دونه جنین برات موندگار میشه ومیشه یه نی نی ناز وخوشگل🤲🏻🤲🏻...برات صلوات میفرستم عزیزم دعای توسل خوندنی حتما اسمتو میارم عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم کیفیت همش بهونه است خدا باید بخواد خیلی ها با سه جنین کیفیت a منفی شدن . یه دوستی بود از کاربر ...

وای خوشا به سعادتش. انشالله که خدا هم قسمته منو این بار بدونه و مامان بشم. دستت درد نکنه واقعا بهم انرژی دادید. فقط اگه تجربه خاصی برای امروزم  دارید بهم بگید که انجام بدم 

وای قربون دل مهربونت بشم من. انشالله هر چی از خدا میخواط بهت بده. انشالله این داروها برات عالی باشن ...

نمی دونم بلکه خدا یه نظری کنه خودم.که زیاد امیدی ندارم اصلا اسم سینال میاد کلا ناامید میشم شوهرم که خیلی ذوق داشت زدمتو پرش 😂 فک کرد بیاییم ابن سینا قراره معجزه بشه 

به خدا این مدت شرمندم کردید چقد خوبید شماها الهی خیر ببینی الهی حاجت روا بشی😚😚😚😚

دشمنت شرمنده گلی کاری نکردم که بخدا همیشه تو ذهنم هستید واسه همتون دعا می کنم و آرزومه بزودی همه ی مامانای تاپیک زود دامنشون سبز شه 😘😘😘