2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
خدا پدر شما رو هم رحمت کنه عزیزم، هممون دردهای زیادی داریم،😢😢

فدات بشم عزیزم😘😘

انشاءالله که به زودی زود دردِ هممون تموم بشه وفقط خوشی وخوشبختی تودلمون باشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه روزه نیستم اشتباه تایپ شد😂من روز ۷انتقالم....یعنی ساعت ۲شنبه هفته ی قبل انتقال دادم...ک الان شده ...

فکر کردم روزه ای میخواستم بگم اینکارو نکن گفتم شاید با دکترت مشورت کردی😂😂😂😂سینه درد خودش از علایم بارداریه مطمئنم که بارداری ایشالا مثبت میشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همیشه همه درد وغصه هام تو دلِ خودمه هیچکیو ندارم که بخام باهاش حرف بزنم همیشه دلم تلنبارِ ...

الهیییییی بگرردممم..قربون دل شکستت برم😔😔

عزیز دلمممم مطمئنا خدا ب خاطر این همه نداشتن هات...این بی کسی..برات کم نمیذارع..کس بی کسون خداسس..بلاخره دلت و شاد میکنه..خداخیلییی مهربونه 😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بچه ها میشه برام دعا کنین دو ساعت دیگه میرم آزمایش بدم تا شب آماده میشه خودمو برا منفی آماده کردم که ...

انشالله که مثبتی عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم چون تست کرونا نوشته انجام بدی فکر می کنم انتقالت همین دوره ای که پریود میشی باشه، منم مثل شما ...

عزیزب من گفته قبلی ک پریودبشی وتست بزنی اول زنگ بزن اگ داروشروع میکردیم براانتقال تستت روانجام بده وقبل ازپریودیت بیا
چون میگفت اوضاع کرونا شایدفعلا مطب انتقال شروع نکنه
ب شما چنین چیزی گفتن؟شما کی بایدمراجعه کنی اونجا
میشه جوابم بدی

عزیزم منم دیشب سر این حرفش خیلی گریه کردم گفتم من که بابت ندارم برام دعا کنه چی ولی دیدی اخرش مجری ...

چقدر همدرد اینجا هست 😭😭😭😭

عزیزدلم خدا رحمت کنه پدرتو😭😭🤲🏻🤲🏻

واقعا امام علی پدرِ هممونِ فقط به یتیمی بچه هاش قسمش میدم حاجت دلِ هممونو بدن🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الهیییییی بگرردممم..قربون دل شکستت برم😔😔 عزیز دلمممم مطمئنا خدا ب خاطر این همه نداشتن هات...این ب ...

فدات بشم دوست مهربونم😘

دوست ندارم چیزی بگم که کفر حساب بشه لال بشم اون روزی که دهنم به کفر باز بشه ولی قربونِ خدا برم نمیدونم حکمتش چیه که همیشه با زجرکش کردن باید همه چیو بهم بده😔😔😔

خدا بيامرزه پدرت رو،من ١٨ ساله كه بابام  پيشمون نيست 😔😔😔

فدات بشم دوست مهربونم😘😘

خدا رحمت کنه پدرتو عزیزم برا منم ۱۳ ساله که یتیمم😭😭😭😭

فدات بشم دوست مهربونم😘 دوست ندارم چیزی بگم که کفر حساب بشه لال بشم اون روزی که دهنم به کفر باز بشه ...

عزیز دلمممم هیچچچچ کار خدا بی حکمت نیس..بعضی وقتاا واقعاا تو حکتمش میمونیم..ولی خدا صلاح و خیر بنده هاش رو بهتر از هر کسی میدونه..دلت رو آرزوهات رو آینده ات رو بسپار ب اون بالایی مطمئن باش برات کم نمیذارع...

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
الهیییییی بگرردممم..قربون دل شکستت برم😔😔 عزیز دلمممم مطمئنا خدا ب خاطر این همه نداشتن هات...این ب ...

واقعا هم همیشه دلخوشم به اون روز از درگاه خدا ناامید نمیشم

همیشه به خودم میگم اینروزام میگذره میره وزندگی روی خوبشو به ماهام نشون میده

بچه ها توروخدا حلال کنید منو همتونو ناراحت کردم توروخدا ببخشیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻