2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
باشه حوله گرم کنم بذارم.

آره بزار من مطمئنم حتما مامان میشی💪💪💪

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدات شم آره دوس دارم و خوشحالم که فردا مامان میشم حتی واسه یه مدت کوتاه هم که باشه من اینگار دنیا رو ...

چه مامان دوس داشتنی بشی تو ...پس بالب خندون برو فندقت رو بیار خونتون...مرسی خانومی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه جنین برام فقط تشکیل شده گفتن فردا برم واسه انتقال خیلی ناراحتم زوده کاش میشد فریز بشه.&nbs ...

به دکترت بگو که لک داری 

بعد هم اگه نظرشون اینه فرش انتقال بدی برو چون بعضی از جنین ها رو فریز نمیکنن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنونم ازت عزیزدلممم توکل بخدا, خدا گل نی نی نازتو حفظ کنه وسالم بیادبغلت😍😍😍 منم دیگه حمایتگری ن ...

ان شاالله که دیگه کار به اونجاها نمیکشه توکل بخدا یکم به بدنت استراحت بده بعد دوباره بلند شو عزیزم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
یه دنیاممنونم ازانرژی خوبت بخدا میام اینجا روحیه میگیرم میگم اره ادامه میدم من میتونم. بعدهمسرم کلی ...

خوب توارامش باهمسرت حرف بزن من مطمئنم ایشون نمیخوان شما اذیت بشی...بگو باجونو دل همه عوارض داروها رو میپذیرم تا به هدفم برسم ..‌‌.من دلم ازدست این اقایون خونه انوقت به شما راهکار میدم  

به دکترت بگو که لک داری  بعد هم اگه نظرشون اینه فرش انتقال بدی برو چون بعضی از جنین ها رو فریز ...

زنگ زدم مرکز گفت قبلش حتما سونو میکنه شرایطت اگه اوکی بود انتقال میده. آره گفت این ماه باید انجام بدی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سینه درد که علامت خوبیه من هر روز منتظرم سینه درد بگیرم😂😂

عزیزم روز چندمی شما؟چقد روزا سخت میگذرع پدرم دراومده تازه روز هستمم😂

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
تاحالا نرفتم پیششون. بار اول که میخوام برم. چون نمیشناستم اول اینکه شماره موبایل دکتر بهم نمیدند و د ...

درسته دکتر که شمارشونو نمیدن،من منشی دکتر برام نوشت با شماره خودش واتساپ کرد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام زینب جون خوبیی عزیزم ؟ عزیزم میشه یه نگاه بندازی ببینی دکتر طرازی برام چه داروهایی نسخه کرده ؟

ببین گلم نمیتونم خطشون رو بخونم ولی انگار hcg و کلومیفن و اینا رو داری، سیکل iui هست یا انتقال جنین؟ 

سلام ب همگییی 😘😘😘 روزتون قشنگ و پر از اتفاق های خووب ❤❤❤ بچه هااا ی سوال ✋🙋 برای ازمایش tshقب ...

سلام عزیزم، من دکتر غدد بهم گفت قرصتو بخور و برو، چون همیشه صبح زود می خورم و زود میخواستم برم آزمایشگاه خوردم و رفتم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها اندازه یه دنیا دلم گرفته فقط نشستم بی اختیار اشک میریزم توروخدا با دلای پاکتون خیلی خیلی دعام کنید😭😭😭😭😭😭🤲🏻🤲🏻😭😭😭🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍