2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزدلم انشاءالله که خیره به فال نیک بگیر انشاءالله که همین یه دونه جنین برات موندگار میشه ومیش ...

سلام جونم. مرسی عزیزم فدای مهربونیت انشالله خودتم مامان شدی و فندوقت داره رشد میکنه توی وجودت. خیر ببینی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دارچین جونم من سختیای زیادی کشیدم توی زندگیم تو رو خدا با دوتا فرشته هات برای من دعا کن محتاج دعاهات ...

عزیز دلم اگه قابل باشم حتما. چقد کامنتهات غم داره عزیزم. اینجوری نباش دختر، فردا میخوای ننه شی ها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخش خواهری.به خدا خودم دارم همش گریه میکنم نمیدونم چرا ولی گریم میاد با دل شکستم برای همتون دعا میک ...

اون گریه ات بخاطر خوشحالیه عزیزم اخه فردا جوجه ات رو میاری دلت ...درکت میکنم سارا جان الان نگرانی اما اینو بدون بانگرانی چیزی عوض نمیشه سعی کن فردا که انتقال دادی ازهمون لحظه اش بگی مامان شدم واین دوهفته رو ازمادربودن خودت لذت ببری ..‌.درسته من هرسه انتقالم منفی شد بچه هام نموندن اما بازم شکر حداقل اون دوهفته رو من مادربودن رو تجربه کردم ...مرسی که با دل پاکت برامون دعا میکنی الهی خیر دعاهات اول دامن خودتو بگیره که حتما میگیره

نمی دونم بلکه خدا یه نظری کنه خودم.که زیاد امیدی ندارم اصلا اسم سینال میاد کلا ناامید میشم شوهرم که ...

باور کن اینجوری نیست سمر سری قبل داروهاش خارجی بود و خیلی بد شد براش این بار فقط سینال داشت دعا میکنم برات عزیزم 

دشمنت شرمنده گلی کاری نکردم که بخدا همیشه تو ذهنم هستید واسه همتون دعا می کنم و آرزومه بزودی همه ی م ...

انشالله خدا جواب قلب مهربونت رو به زودی میده و خودت مامان میشی 😍😍

وای خوشا به سعادتش. انشالله که خدا هم قسمته منو این بار بدونه و مامان بشم. دستت درد نکنه واقعا بهم ا ...

ببخش من جواب دادم .امشب قبل خوابنشاسته تواب ولرم حل کن بخور .فرداقبل انتقالت همینطور.نمیدونم تاثیر داره یانه توبه امید تاثیر مثبت بخور

باور کن اینجوری نیست سمر سری قبل داروهاش خارجی بود و خیلی بد شد براش این بار فقط سینال داشت دعا میکن ...

اره سینال ب بعضیا بهتر از خارجی میسازه ولی بد بختی من جزو اون دسته نیستم  اتفاقا یکی امروز دیدم مریض خود طرازی بود با سینال 19تا تخمک داشته  

عزیز دلم اگه قابل باشم حتما. چقد کامنتهات غم داره عزیزم. اینجوری نباش دختر، فردا میخوای ننه شی ها

آخه غم زیاد دیدم. انشالله هیچ کس غم نبینه. ای جانم من ننه بشم دیگه غم ندارم مرحمی میشه روی غمام 😍😍😍😍😍😍

اون گریه ات بخاطر خوشحالیه عزیزم اخه فردا جوجه ات رو میاری دلت ...درکت میکنم سارا جان الان نگرانی ام ...

فدات شم آره دوس دارم و خوشحالم که فردا مامان میشم حتی واسه یه مدت کوتاه هم که باشه من اینگار دنیا رو بهم میدن. خیلی متاسفم انشالله که به زودی مامان میشی قربونت برم😘😘😘😘 خدا خیرتون بده

انشالله خدا جواب قلب مهربونت رو به زودی میده و خودت مامان میشی 😍😍

مرسییی عزیزدلم❤

شما هم خودتو آماده کن فردا باید بری جوجتو بیاری خونه 

استرس تعطیل شکمتو گرم کن امشب نشاسته هم حل کن تو آب بخور

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره سینال ب بعضیا بهتر از خارجی میسازه ولی بد بختی من جزو اون دسته نیستم  اتفاقا یکی امروز دیدم ...

خب دیگه النوا مطمئنم برات معجزه میکنه حالا ببین 

مرسییی عزیزدلم❤ شما هم خودتو آماده کن فردا باید بری جوجتو بیاری خونه  استرس تعطیل شکمتو گرم ک ...

وای جانم😍😍😍😍😍 باشه حتما انجام میدم مرسی که گفتی

وای جانم😍😍😍😍😍 باشه حتما انجام میدم مرسی که گفتی

فدات شم صبح هم که داری میری اگه بتونی شکمتو گرم کنی خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍