2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
خودت زنگ بزن 

بچه ها یه جنین برام فقط تشکیل شده گفتن فردا برم واسه انتقال خیلی ناراحتم زوده کاش میشد فریز بشه. 

بعد من هنوز میرم دستشویی خیلی ببخشید دستمال میکشم به اندازه یه قطره خیلی کم لک صورتی روی دستمال میبینم با اینکه روزی دوتا آمپول پرژسترون دارم میزنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه سوال برام پیش اومده الان جنین های ما وقتی فیریز بشن مثلا من که دو ماه دسگه قراره انتقال بدم یعنی جنینم دوماهشه ؟ 

چجوری حساب میکنن سن جنینو 

بعد اونایی که جنین هاشون فیریز کردن بعد انتقال دادن و جواب گرفتن دختر شدن یا پسر ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
من که خواستم ضبط کنم نزاشت پنج شنبه میخواست بگه دید تعطیله گفت شنبه بیا روز نهم خیلی دیر نیست 

نه ۹ خوبه منم ۸ بودم اون دوستمون همین جا با طاهری ۹ بود نگران نباش من یواشکی ضبط کردم

بچه ها یه جنین برام فقط تشکیل شده گفتن فردا برم واسه انتقال خیلی ناراحتم زوده کاش میشد فریز بشه.&nbs ...

عزیزم دکتر قبلش سونوت میگنه اگه شرایطط اوکی باشه انتقال میده ان شاءالله که همین یه دونه بشه چشم و چراغ خونت برو نگران نباش 

بچه ها یه جنین برام فقط تشکیل شده گفتن فردا برم واسه انتقال خیلی ناراحتم زوده کاش میشد فریز بشه.&nbs ...

بهشون گفتی در مورد لک؟ کیفیت خوب باشه فریز می کنن ولی اگه ضعیف باشه ممکنه از فریز درنیاد

خدایا شکرت

عزیزم دورت بگردم خودتو ناراحت نکن .بخدا اگه خدابخواد همون جنین برات دوقلو میشه فقط کافیه بخواد ...اگه لک داری زنگ بزن به دکترت بگو تافریز کنن .

دوستان با دل های مهربونتون برام دعا کنید ، دارم میرم ازمایش بدم 🙏🏻

ان شالله تو دلیت محکم بهت چسبیده  بخدا اینقدر سختی داره دعا می کنم همه با جواب مثبت بیاد. هر کی مثبت میشه خوشحال میشم😍

خدایا شکرت
مرسی عزیزم...ازدیروز سینه درد دارم وچن تا دونه جوش زدم همش حالتای پریودیم

سینه درد که علامت خوبیه من هر روز منتظرم سینه درد بگیرم😂😂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دوستان یه سوال برام پیش اومده الان جنین های ما وقتی فیریز بشن مثلا من که دو ماه دسگه قراره انتقال بد ...

عزیزم بستگی داره چندروزه برات فریز کنن و چندروزه برات انتقال بدن .مثلا برا من سه روزه فریز میکردن میذاشتن ذوب شه بلاست شه یعنی پنج روزه بشه بعد انتقال میدن .تواین دوماه جنین رشد نمیکنه که ...اگه اینجوری بود میگفتم بزارین قلبش تشکیل شه دیگه از اب وگل دربیاد بعد انتقال بدیم

چراکسی منو راهنمایی نمیکنه کسایی ک انتقال دادن لطفا راهنماییم کنن بعدازتست کرونا شروع میکنن برادار ...

خب بستگی داره به سیکلت. اگه سیکل لانگ برات انتخاب کنه این ماه ال دی میخوری و یه امپول میزنی پریود شدی دوباره سونو میشی بعدم داروهای اصلی برات تجویز میشه و اون ماه انتقال میدم برات. اگه سیکل کوتاه داشته باشی که همین ماه داروهای اصلی برات شروع میکنن ‌و هر وقت ضخامتت خوب شد برات انتقال میدن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم دکتر قبلش سونوت میگنه اگه شرایطط اوکی باشه انتقال میده ان شاءالله که همین یه دونه بشه چشم و چر ...

مرسی دعا کن برام عزیزم. میگم قرص مترونیدازول دارم مصرف میکنم بعد پانکچر بهم داد دیگه نخورم اطلاعی داری از این قرص