2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044582 بازدید | 684400 پست
ايشون بهترين امار انتقال را در ابن سينا با ٦٠ درصد داره بايد بپرسي ازش ديگه سوالات و قشنگ جواب مي ده ...

مرسی عزیزم که برام وقت گذاشتی اتفاقا اون روز که واسه عمل پانکچر رفته بودم چند نفر اونجا بودن که مریض انصاری پور و ظفردوست بودن و همشون هاپیر شده بودن وکلی تخمک داشتن. انشالله منم یه ویزیت پیشش میرم انشالله که برامون خیر باشه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزان من آزمایشم روز۱۶ انتقال۱۰۹۲/۸شده شکر خدا انگار باردارم عزیزان بعد مثبت شدن نزدیکی داشتی ...

سلام عزييييزم مباركت باشه😍😍🌷 انشاالله بارداري خوبي داشته باشي و بدون استرس. 

نداشته باشي بهتره، انقد مصيبت كشيديم كه. بزار انشاالله صداي قلبش رو هم بشنوي، بعد با دكترت مشورت كن🥰 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اي جاااانم عزيزم😍😍😍😍خيلي مباركه مامان خانم نزديكي نداشته باشي بهتره. بي ادبي نباشه من دقيقا از ي ...

😂😂 دقيقا بيمارستان روز انتقال توي برگه نوشته بود آخرين تاريخ؟ شوهرم گفت بنويس ٢٠ سال پيش😂😂😂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نمیدونم میخواد فرش باشه یا نه فقط من از پرستار پرسیدم گفت بهتون زنگ میزنن اگه کیفیت خوب بود و قابل ف ...

مگه تا الان استرس داشتی چیزی درست شده فداتشم بسپر به خدا ان شاءالله همش جنین بشه برات🙏❤

😂😂 دقيقا بيمارستان روز انتقال توي برگه نوشته بود آخرين تاريخ؟ شوهرم گفت بنويس ٢٠ سال پيش😂😂😂

😂😂😂😂

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مگه تا الان استرس داشتی چیزی درست شده فداتشم بسپر به خدا ان شاءالله همش جنین بشه برات🙏❤

نه والله انشالله که خدا کمکمون کنه. میگم من به احتمال ۹۹درصد میخوام برم مطب انصاری پور. روز پانکچرم خیلیا باهاش بودن وکلی تخمک داشتن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه والله انشالله که خدا کمکمون کنه. میگم من به احتمال ۹۹درصد میخوام برم مطب انصاری پور. روز پانکچرم ...

حالا ان شاءالله که همینا جنینای خوبی باشن و انتقال بدی عزیزم و مثبت بشی که نخوای دیگه بری پیش انصاری پور 

سلام به دوستان عزیز، بنظرتون ملون و هندوانه مشکلی ندارن بخورم؟ روز دوم انتقالم،  نگرانم ویتامین ...

سلام عزيزم

طبع هرچيزي كه ميخواي بخوري رو سرچ كن. هندوانه طبع سرد داره. باتوجه به طبعت ببين چه چيزايي ميتوني بخوري. مثلا طبع توت سفيد گرم و تر هست، ولي يه جا خوندم ممكنه حساسيت بياره. ولي براي رفع يبوست خوبه. هرچيزي رو با اعتدال مصرف كن عزيزم. الان ويتامين آ ميگن نخوريم مثل جگر 

خانما شله زرد ضرر داره من بخورم؟

شله زرد زعفران زياد داره و شكر آخه. من بودم نميخوردم عشقم♥️

چيا بايد خورد يا نخورد بعد انتقال؟  

من خودمم همش دارم سرچ ميكنم. من چون طبعم سرده، بيشتر چيزاي با طبع گرم ميخورم ولي با اعتدال. مثلا مرغ نميخورم ايندفعه، گوشت بوقلمون گرفتم، طبعش گرم و تر هست. ادويه سعي ميكنم نخورم. سالاد هميشه ميخوردم، ايندفعه سالاد نميخورم. برنج طبعش سرد هست، بيشتر دارم نان سنگك ساده ميخورم با غذام. لبنيات نميخورم. صبحانه هم مرباي به خودم درست كردم، اونو ميخورم. چاي نميخورم، بجاش آبجوش ميخورم. براي قرصام آب ولرم ميخورم. دائم جوراب پامه و پتو روم. يادمه آنا جون ميگفت پاهاشو گرم نگه ميداشته.

مراعات ميكنم تا ببينم خدا چي ميخواد😍

قبل انتقال هم خوراك لوبيا سبز خيلي خوبه براي ضخامت رحم. گرمي جات زياد بخور قبل انتقال. مثل خرما و مغزيجات. من هميشه دمنوش به ودمنوش زيره و دارچين ميخوردم. ولي طبعم سرده مشكلي برام ايجاد نميشد. بازم باتوجه به طبعت با اعتدال بخور