2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044580 بازدید | 684400 پست
بچه ها من آمپول پروژسترون رو تازه رو روزه زدم ولی اینقد جاش درد میکنع که اذیتم امروز یکم حوله گرم کر ...

امپول دردناکیه قبل تزریق تو دستت گرم کن شنیدم چند دقیقه یخ بزاری بعد تزریق بشه بهتره. ولی میگن ۵ دقیقه تزریقش طول بکشه گلوله نمیشه. ولی برای منم درناک بود و ورم کرده بود

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امپول دردناکیه قبل تزریق تو دستت گرم کن شنیدم چند دقیقه یخ بزاری بعد تزریق بشه بهتره. ولی میگن ۵ دقی ...

الهی. بدبختی اینه که من میرم بیرون برام میزنه البته خانومه خیلی خوبه و آروم‌ میزنه ولی واقعا اذیتم پس یخ بذارم آخه بعضیا میگت گرم بذارید مرسی عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم یه مقدار tpo ات بالاست. ولی برای من پونصد و خرده ای بود. هیدروکسی مصرف کردم. شما برای تیروییدت ...

عزیزم دکتر به منم هیدروکسی داده 

قبل انتقال قطع کردی قرص رو یا دائم خوردی ؟؟

از چندماه قبل انتقال؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
پرنیزول باعث پایین اومدنش میشه؟شما عدد انتی چندبود؟پ ردنیزول چندمیخورین؟

اره پرندی سیستم ایمنی بدن و سرکوب میکنه من ۵ میخورم الان ۳ ماه اول روزی دو تا بود الان روزی یدونه، من cd56و cd16 باید از از ۵تا ۱۲ باشه برا من ۳۲ بود یعنی خیلی بالا، مول اینکه تمام اینا بالا باشه یعنی سیستم ایمنی بالاس انتی تی پی بو یا سی دی مارکر ها 

عزیزم شما ivf کردی یا هنوز اقدام نکردی؟؟

دوبار iui ک یه بار باردار شدم پوچ بود دوبار ivf کردم هم انتقال دادم هر دو بار افت بتا داشتم ایمنی بدنم خیلی بالا بود نفهمیدن یه بار طبیعی باردار شدم بازم افت بتا الان دارم  پرندیزولون میخورم ایمنی بیاد پایبن

مرسی عزیزم . من واااااقعا داره اذیتم میکنه این یبوسته  میرم دستشویی انقدر به خودم فشار آوردم ی ...

عزیزم از یبوست میگی جونم درد میگیره منم همین بودم تازه باید شیاف بیزاکودیل میزاشتم...بعد انتقال دیگه نمیشه گذاشت.تغذیم رو چندروزه عوض کردم.. ببین شربت لاکتلوز رو دکترم داد بعد غذا۱قاشق بخور با آب زیاد روزی ۶تا۷ لیوان مایعات حتما حتما بخور برنج و ماکارونی رو چند روز حذف کن سالاد با روغن زیتون حتما حتما بخور.سوپ جو(جوپرک)حتما تو روز۱وعده بخور هر روز صبح آلو خیسونده از شب قبل ناشتا با آبش بخور ۱لیوان آب ولرم روش سر۲روز اوضاع بهتر میشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام بچه ها  میگم دکتر الان به جایی آمپول پروژسترون روز دو تا شیاف پروژسترون داده  بعد ن ...

عزیزم منم قبلا شیاف واژینال استفاده کردم مشکلی برام بوجود نیومد، راضی بودم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
الهی. بدبختی اینه که من میرم بیرون برام میزنه البته خانومه خیلی خوبه و آروم‌ میزنه ولی واقعا اذیتم پ ...

من شنیدم کیسه آب گرم بعد از تزریق بزاری روش خوبه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست