2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
عه عزیزم من آزمایشمو بفرستم میتونی بگی بهم خود ایمنی دارم یانه؟

عزیزم یه مقدار tpo ات بالاست. ولی برای من پونصد و خرده ای بود. هیدروکسی مصرف کردم. شما برای تیروییدت باید دارو مصرف کنی. برو پیش غدد دارو بده. برای tpo ممکنه دکتر زنانت بهت قرص بده یا پردنی یا هیدروکسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم . من واااااقعا داره اذیتم میکنه این یبوسته  میرم دستشویی انقدر به خودم فشار آوردم ی ...

من این شربتو بعد از صبحانه و نهار می خوردم، هر بار که می خوردم دو لیوان آب هم باهاش می خوردم، روش هم نوشته همراه با آب فراوان میل شود، بخوری فورا یبوستت برطرف میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

How do I prepare my body for embryo transfer?

Take pre-natal vitamins, folic acid and Coenzyme to improve egg quality. Taking iron can help make your blood healthy and rich. L-Arginine will help your uterine lining stay healthy. Increased Omega-3 intake during preconception phase greatly improves embryo quality in women undergoing IVF

.

برای بهبود کیفیت تخمک ، ویتامین های قبل از تولد ، اسید فولیک و کوآنزیم را مصرف کنید. مصرف آهن می تواند خون شما را سالم و غنی کند. ال آرژنین به سلامت رحم شما کمک می کند. افزایش مصرف امگا 3 در مرحله پیش از بارداری کیفیت جنین را در زنان تحت IVF تا حد زیادی بهبود می بخشد.

من این شربتو بعد از صبحانه و نهار می خوردم، هر بار که می خوردم دو لیوان آب هم باهاش می خوردم، روش هم ...

والا من دیشب خوردم یه قاشق هیچ فرقی نکرد دارم از درد میمیرم 🥺🥺 سر صبحانه و ناهار چندتا قاشق میخورین ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
والا من دیشب خوردم یه قاشق هیچ فرقی نکرد دارم از درد میمیرم 🥺🥺 سر صبحانه و ناهار چندتا قاشق میخوری ...

پشتش آب خوردی ؟ اگه یبوستم کم بود یک قاشق غذا خوری، اگه شدید یبوست بودم دو قاشق غذا خوری در هر وعده، دیگه اینجوری که (دو قاشق در هر وعده) می خوردم میفتادم رو دلپیچه شکمم دو سه بار حتما در روز کار می کرد، میخای شما یک وعده یک قاشق بخور، یک وعده دیگه دو قاشق ببین چطور جواب میده ولی حتما حتما دو لیوان آب باهاش بخور تا اثر کنه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست