2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
من پودرش را گرفتم از امازون و Ebay و خودش كاپ داره توش كه تو اب حل مي كنم اين لينكش 👇 https://www ...

مزسی 

چه خوب، پیداش کردم

ببین هر کاپ ۵ گرم هست ، روزی ۶ گرم میخوری سما؟

در سه وعده ؟ یا یکجا؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فدات شم مهربونم الهی خدا ناامیدت نمیکنه  آره گلم ترم پیشم تموم شد الان ترم جدیده حدود یکماه و ...

سلام‌عزیزدلم

خوبی‌گلی

میگم‌هزینه‌آزمایشت‌چقدرشد؟

این‌سونوهیستروچطوریه؟

کاریوتاپ‌آزمایش‌چیه؟

ببخشم‌عزیزم‌سوالاتم‌زیادشد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هماتوم داشتی درسته؟ انقد غصه نخور دختر، بارداری دوقلو پر از دنگ و فنگه ❤️

نه عزيزم دكترم حرفي از هماتوم نزد. ديشب يكم زياد كار كردم يكي دوبار ديدم بعدش خداروشكر چيزي نديدم. زودتر دوشنبه بشه برم يكم خيالم راحت بشه.

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم خیلی ناراحت شدم که منفی شدی.. انشالله هر چه زودتر یه نینی سالم و سرحال میاد تو دلت و زندگیت رو ...

ممنونم دارچین جون. انشالله نی نیت سالم بیاد تو بغلت. لطف کردی عزیزم🌺🌺🌺🌺

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
وای اتفاقا ب ماکروویو فکر کردم گفتم با کارتونش میبریمش ک فکر کنن از همونجا خریدیم و مجبوریم بیاریم ت ...

عزیزم هیتر راحت تره قیمت زیادی هم نداره. از دی جی کالا بگیر

دوستان یه دکتر برای ناباروری بهم معرفی کنید

برم از نو پیشش

کسایی که بیشترین نتیجه رو گرفتن

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
عزیزم یه مقدار tpo ات بالاست. ولی برای من پونصد و خرده ای بود. هیدروکسی مصرف کردم. شما برای تیروییدت ...

عزیزدلم ممنون بخاطر جواب دادنت...من الانم قرصِ تیروکسینو میخورم ولی برای tpo بالام دکتر هیچی نگفت...این آزمایشم برا آبانِ پارسال بود آزمایش جدید نداشتم 

من الان روزِ ۱۲ انتقالم روزِ سوم رفتم آزمایش تیروئید دادم عددش ۴ بود با اینحال که قرص میخورم، با این چیزا انتقالم منفی میشه درسته؟

این آزمایشِ جدیدمه بعد انتقال 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مزسی  چه خوب، پیداش کردم ببین هر کاپ ۵ گرم هست ، روزی ۶ گرم میخوری سما؟ در سه وعده ؟ یا یکجا ...

در سه وعده ميخورم اگه فرتيل سي ام ميخوريد همون ٥ گرم كافيه 

من سه بار در روز با يه كاپ ٢٠٠٠ ميلي گرمي كه از قبل دارم (مال myo inositol ام بوده) با اون اندازه مي كنم 

نه عزیزم گفتم امادگیشو داشتیم. خودمو به اندازه ی کافی داغون کردم. دیگه از یک زمانی نشستم به خودم گفت ...

خیلی کارخوبی کردی منم بتونم غم روبزارم کنارعالی میشه عالی. 

منم حمایتموازدست دادم همه میگن ول کن دیگه اگه اینبارم نشد ولی من نمیتونم

داروها خيلي بده، خيلي عوارض داره، انشالله که با همينا باردار ميشي، من ديشب همه رو دعا کردم. من وقتي ...

ممنون عزیزدلممم الهی امین. 

واقعابده من هنوزشبهاکلی سرگیجه دارم همه سرزنشم میکنن که اینباربرو نشدول کن درمانو همسرومادرم میگن جونتوازدست میدی اخر. ولی من نمیتونم 😭😭😭

عزیزم یه مقدار tpo ات بالاست. ولی برای من پونصد و خرده ای بود. هیدروکسی مصرف کردم. شما برای تیروییدت ...

هیدروکسی سولفات ؟؟؟اون که واسه کرونا و سیل و ایناست چه ربطی به ایمنی داره

گفتن انتی  با همون خوردن تروکسین پایین میاد یعنی اگه شما تیروییدت بیاد زیر ۲اونم کم میشه

پردنیزون ولی برای بیماری های خود ایمنی هست اونم کرتون داره بچه های اینجا گفتن قبل از انتقال خوردن برای انتقال قطع کردن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
خیلی کارخوبی کردی منم بتونم غم روبزارم کنارعالی میشه عالی.  منم حمایتموازدست دادم همه میگن ول ...

غم که همراهمون هست نمیشه ولی یاد بگیر قوی باشی عزیزم. انشالله که حمایتت کنن گلم‌. امیدوارم خیلی زود مادر بشی و غم هات برن جونم🌺♥️🌺

عزیزم خیلی ناراحت شدم که منفی شدی.. انشالله هر چه زودتر یه نینی سالم و سرحال میاد تو دلت و زندگیت رو ...

سری اخر تا چند روز استراحت کردی و استراحت در چه حد بود؟

خدایا شکرت
غم که همراهمون هست نمیشه ولی یاد بگیر قوی باشی عزیزم. انشالله که حمایتت کنن گلم‌. امیدوارم خیلی زود ...

ممنون عزیزم اره باید یاد بگیرم زندگی پستی وبلندی زیادی داره. 

نه دیگه میدونم هیچکدوم راضی نیستن انگاربخوام تنهاادامه میدم کشیدن این بار رو. خداوندانشالله بخودتم نی نی های نازی بده