2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست
مرسی عزیزم یه بار با ایمیل باهاش مکاتبه کردم که سنم و مشکلم رو گفتم که  جوابم  رو داد .... ...

قربونت. آره جواب میده. اگه هنوز جواب نداده یه بار دیگه ایمیل بزن توضیح بده

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عشقم. ای وای من تو گروه گذاشتم عزیز دلممممم. منفی شدم. توکل بر خدا رفتم تو استراحت😅 شرمنده گلم ...

الهی عزیزدلم متاسفم ولی خداروشکر روحیتونباختی این خیلی خوبه انشالله خدابه مانظرمیکنه وبچه میده

سلام بچه ها من امروز رفتم پیش مشایخی برام آزمایش های ایمنی انعقادی نوشت و کاریوتایپ هم نوشت با سونو ...

ان شالله مسئله ایی نیست نه من انجام ندادم. چند تا انتقال داشتی چند ساله ایی؟

خدایا شکرت
ان شالله مسئله ایی نیست نه من انجام ندادم. چند تا انتقال داشتی چند ساله ایی؟

دو تا انتقال منفی داشتم ۲۱ سالمه

چون ۵ تا جنین دارم و شوهرمم آزواسپرمه دکتر گفت ریسک نکنیم و همین دفعه آزمایش هارو انجام بدیم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی عزیزدلم متاسفم ولی خداروشکر روحیتونباختی این خیلی خوبه انشالله خدابه مانظرمیکنه وبچه میده

نه عزیزم گفتم امادگیشو داشتیم. خودمو به اندازه ی کافی داغون کردم. دیگه از یک زمانی نشستم به خودم گفتم با داغون کردن خودم هیچ نتیجه ای عایدم نمیشه جز پیری و فرسودگی. درمان میکنم حالا به هر طریقی پیش میرم بالاخره توکل بر خدا ولی غم و غصه رو گذاشتم کنار

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم خوبی‌؟  سوال اولت گلم، دکتر نصر گویا رفته انگلیس و شنیدم مام یه کم بهم ریخته هست ول ...

سلام به روی ماهت عزززم....الحمدالله منم خوبم.....ممنونم خواهر خوبم از وقتی که گزاشتی....ایشالله که  خیر دنیا و اخرت ببینی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام به روی ماهت عزززم....الحمدالله منم خوبم.....ممنونم خواهر خوبم از وقتی که گزاشتی....ایشالله که & ...

سلام مریم جونممممم چطوری؟؟؟؟دلم برات تنگ شده بود

چخبرا؟مامان نشدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دو تا انتقال منفی داشتم ۲۱ سالمه چون ۵ تا جنین دارم و شوهرمم آزواسپرمه دکتر گفت ریسک نکنیم و همین د ...

اره حتما ازمایش بده. منم دفه قبل برام ننوشت گفتن احتمال مثبت شدن فقط ۳۰ درصده. رویان متخصص ایمونولوژی داره؟ 

خدایا شکرت
دو تا انتقال منفی داشتم ۲۱ سالمه چون ۵ تا جنین دارم و شوهرمم آزواسپرمه دکتر گفت ریسک نکنیم و همین د ...

منم ۳۵ سالم بود همسرم ازو اسپرم بود فقط ۵ تا جنین داشتم الان فقط مونده دو تا 

ان شالله اینبار برام بگیره 

خدایا شکرت
اره حتما ازمایش بده. منم دفه قبل برام ننوشت گفتن احتمال مثبت شدن فقط ۳۰ درصده. رویان متخصص ایمونولوژ ...

بله عزیزم داره

منم ۳۵ سالم بود همسرم ازو اسپرم بود فقط ۵ تا جنین داشتم الان فقط مونده دو تا  ان شالله اینبار ...

الهی بحق این ماه عزیز با همین دوتا جنین مثبت میشی

دوستان بیاید ببینید دکتر طرازی برام چه داروهایی نوشته؟نمیتونم بخونمش 😰

آمپول D3 و hcg 

قرص استراديول و كيوتن

من بنظرم اينا اومد😁

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️