ببخشید اینو میگم .اینجا سایت مادر و فرزند و کلن درمورد بانوان .ببخشید ها ولی چرا اینجا مثلا شده گروه بی تی اس ها نمیخوام توهین کنم نپرین سرم یهو. خودمم هم دوسش دارم ولی لااقل هر چی جای خودش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه جور تاپیکی میزنن اگه ممنوع بود نی نی یارا اعلام میکردن
الان شما هم تاپیک قبلیت حس ششمه که مسخره ترین تاپیک برمیگرده به حس ششم اونم اگه ممنوع باشه میگن نی نی یارا
پس تاپیکی که دوست نداریم شرکت نکنیم
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
این کاربری مال من نبوده شاید الان مسخره باشه بگی دروغه ولی اکانت دارم خودم میتونم نشونت بدم ...مال خ ...
من کاری ندارم میگم اگر هم خودت تاپیکو زدی اونی که دوس نداره مجبور نیس شرکت کنه
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|