2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044709 بازدید | 684404 پست
منم رفتم دکتر.دکتر بهم گفت حیفه ای وی اف زوده.گفت باید ای یو ای کنی.نیس قبلا یبار نتیجه گرفتم.یه نقط ...

خداروشکر

عزیز دلم انشالله همین سیکل با آی یو آی دو قلو باردار میشی

اره بابا یه با شدی چرا دوباره نشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بگید چقدره هزینه هاش؟

آی وی اف کلا حدود 20 تومن درمیاد

هر بار ویزیت و سونو هم 520

البته اینو بگم که مثل بیمارستانای دیگه هر روز سونو و ویزیت نمیکنن

من رفتم آرش آی یو آی کردم

هر دفعه می رفتم یه دکتر میومد با سونو میافتاد به جون ادم

اینجا کلا یک بار دی ماه سونو  ویزیت شدم

سونوی بعدی هم هر وقت برم برای ای وی اف روز نهم پریودی میشم

بعد ازمایش اینا هم داشته باشی

دیگه لزومی نداره دوباره جوابشو ببری ویزیت شی دکتر ببینه

تو واتس اپ براش می فرستی جواب میده

عزیز دلم انشالله هر ۳ تا جنین میشه ناراحت نکن خودتو قربونت برم

خدا نکنه گلم ولی خیلی ناراحتم امروز یکم بهترم ولی خیلی دلم گرفته احساس میکنم دیگه دارم افسرده میشم واقعا خستم. انشالله خودتم به زودی حاجت روا بشی گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم انتقال دادی؟؟ انشالله مثبتی درد پریودی طبیعی هست

دو ساعت دیگه وارد روز دوازده انتقالم میشم ، اینقدر دیر به دیر میگذره حساب ثانیه هاشم داریم 😁 فعلا میسازم با دردش چکار میشه کرد 

يه مكمل هستش كه انتي اكسيدانه و براي كيفيت تخمك و ضخامت رحم خوبه اسم كاملش 👇 N - Acetyl cysteine

اها مرسی.....تو ایران پیدا میشه؟....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دو ساعت دیگه وارد روز دوازده انتقالم میشم ، اینقدر دیر به دیر میگذره حساب ثانیه هاشم داریم 😁 فعلا م ...

عزیزدلم 😍😍انتظارشم شیرینه 

اصلا به دلت بد راه نده انشالله مثبتی و خبر خوش رو به ماهم میدی که انرژی بگیریم'

چسب جنين، روز آخر كه سونو شدم دكترم گفت prp نياز نداري ولي gcst ميزنم برات

عزيزم روز چندمت سيكلت زدي؟ قبل انتقال زدي؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزيزم روز چندمت سيكلت زدي؟ قبل انتقال زدي؟ 

به روز سيكل نيست، بايد ٢٤ تا ٤٨ ساعت قبل از انتقال بزني. من دو روز قبل از انتقال زدم. ولي يه نوع آمپول زيرجلدي هم داره كه بعد از انتقال ميزنن. دكتر براي من تجويز نكرد، ولي سيلويا جون هم قبلش زده، هم سه روز بعد انتقال بايد بزنه.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم شما تو کدوم مرحله هستی؟؟؟ منم پیش علیرضایی نوبت گرفتم

تو مرحله ی تردید 😂

دکتر علیرضایی نظرش این بود ما طبیعی باردار میشیم

اسپرم همسرم ضعیف هست و فکر کنم خودمم پلی کیستیکم

چیزی در مورد خودم نگفت

فقط گفت چند ماه بدون دغدغه و استرس برو امتحاناتو بده اقدام هم کن لتروزول هم بخور

ان شاالله باردار میشی اگه نشد بیا برای ای وی اف

برای ای وی اف هم گفت اگه از صفر تا 60 احتمال مثبت شدنو درنظر بگیریم

شما 60 درصد احتمال داره که مثبت شین

خیلی امید داد بهم

توکل به خدا.هر چی خدا بخواد همون میشه

شما تو چه مرحله ای هستین؟

من شنیدم خوبه من ک یه انتقال منفی داشتم انشاالله ک این بار نتیجه بگیرم اخر ماه انتقال دومم هست 

انتقال منفیت تو همین کلینیک امید بوده؟....اخه من یه بار سال ۹۷ رفتم دیدم دسته جمعی میفرستن اتاق دکتر آل یاسین ..... دیگه ادامه ندادم اونجا.....الانم همونطوریه؟......

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزيزم، خوبي؟ دوقلوها خوبن؟  چيکا جان، شما الان چندتا شياف استفاده ميکنيد؟ آمپول هم داريد؟

سلام عزيزم قربونت الحمدالله شكر. من الان روزي دوتا استفاده ميكنم نه عزيزم امپولم هشت هفته قطع شد.

خداياشكرت....❤️