2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044794 بازدید | 684411 پست
نه فقط استراديول هستش از روز دوم پريود 

عزيزم شما پردينزلون رو يك هفته قطع كرديد قبل انتقال، از روز انتقال مجدد شروع كردي؟ 

استراديول روزي چند تا ميخوردي؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
نیازی هست شیاف پروژسترون بذارم؟ آمپول انوکسا دارم بزنم ؟ !!! 😢😢😢😢😢 @چیکا1   @مهربون21 ...

عزیزم نگران نباش انشالله که لانه گزینی باشه 

اگر آمپول میزنی میخوای یه شیاف اضافه کن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راحت پيدا شد ؟ از كجا گرفتيد؟

آره عزيزم، داروخانه دكتر عطيه سادات سعادت. توي بزرگراه رسالت هست به سمت شرق

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم به سلامتی خیلی خوشحالم برات انشالا خیره منم چهارشنبه ها رو دوست دارم بنظرم انرژی خاصی داره ☺️

ممنون عزيز دلم، سلامت باشي🌷 مرسي از انرژي مثبتت😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم خونم نزدیکه مامانمه ولی خوب خودش کارش زیاده بچه کوچیکم داره تا جایی که بتونم نمیگم بیاد اینجا .ف ...

انشالله که تا ماه رمضان سال دیگه یا تو بغلشون ی نی نی باشه یا تو دلشون

امیدوارم با همین انتقال مامان بشی و همیشه روز تولدت برات خاص تر از خاص بشه  برات ایت الکرسی می ...

مرسييييي مهربوووون😍 چشم اگه قابل باشم🌷

چ اسم قشنگی خوشنام باشه .اون که ۱۰۰درصد داداشای خودم اینقد اذیت میکردن سر ختنه کردنشون ولی خوب بزرگ ...

فدات شم گلم . انشالله هر چی خیره همون بشه ولی بازم تا نوزاده ببریش فکر کنم راحت تره حالا باز ی پرسوجو بکن 

بچه ها من یه نظرسنجی میخوام بکنم لطفا جواب بدین جای من بودین تکرار میکردین سیکل میکرو یا نه؟ شوهرم د ...

عزيزم من شايد ادامه ميدادم، ولي واقعا اگه در خودم توان نميديدم شايد ميرفتم سراغ اهدايي . الان بهترين كس خودتي كه تصميم بگيري. اميدوارم بهترين تصميم رو بگيري و دل خودتو همسرت شاد بشه🌸 

بچه ها من لک قهوه ای دیدم عصر ی بار الانم ی بار دیدم  چیکار کنم ؟؟؟؟ ینی میخوام پریود شدم ؟؟؟؟ ...

روز چند انتقالت هست ؟؟

احتمال زیاد لک لانه گزینی هست فردا زنگ بزن به دکترت تا شیاف رو واست زیادتر کنه 

ولی اغلب لک نشونه خوبیه

انشاالله خیره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ان شاالله که مثبت میشی همین دفعه ولی اگه من جات باشم و منفی بشم بازم تکرار میکنم اگه بازم نشد با مشو ...

مرسی خیلی لطف کردی توضیح دادی گلم❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نیازی هست شیاف پروژسترون بذارم؟ آمپول انوکسا دارم بزنم ؟ !!! 😢😢😢😢😢 @چیکا1   @مهربون21 ...

عزیز روز چندمت بود؟ احتمال داره لانه گزینی باشه. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰