2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684411 پست
اره درسته عزیزدلم حق با تو هست... فکر خوبیه همین کار رو می کنم.  خداروچه دیدی معجزه ای شد واین ...

الهی آمین. انشالله مهربونم. انشالله که تنت سلامت باشه طلا رو بعدا هم میشه خرید من عاشق طلا بودما الان اصلا دلم خوش نیست که یه تیکه طلا بندازم.❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ماست نمیخورم والا بخاطره سردی زیادش همینجوری کلا سرد مزاجم، دستشویی ک کلا نمیتونم زیاد نگ ...

کی گفت عفونت داری؟ خوب اصلا شاید اشتباه می کنی

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
به سلامتی ایشالا روز چندمتون میشه؟؟ من سری پیش انتقال فرش داشتم اولین باره انتقال فریز میدم روز ۴ ...

سلامت باشي عزيزم

منم دفعه اولم هست كه فريز انتقال ميدم. امروز رفتم سونو دكتر گفت همه چي خوبه . قرار شد چهارشنبه كه روز بيستم سيكلم هست انتقال بدم. گفتم پنج شنبه، گفت بنظرم چهارشنبه بهتره برات. 

دعا كن برام دقيقا روز تولدم انتقال دارم، يه ذوق خاصي دارم😄

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها كسي بوده تزريق gcsf انجام داده باشه؟ درد داره؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم ،خدا رو شکر که حالت بهتره  راستش اظهار نظر درمورد پانکچر مجدد یکم سخته ،آخه باید از ...

سلام عزیزم ممنون بیادم هستی😊😊😊اره الحمدلله دیگه بایدتسلیم اراده خدا بود. 

اره خودمم همین فکرمیکنم منم ذخیرم کمه. بادکترخودم تومشهدصحبت کردم میگه اینهاانتقال بده ایشالله میشه نشدبعدسه ماه تقویتی بخور بعدبرو پانکچردوباره. ولی دکترحمدی رو نمی دونم بایدزنگ بزنم... 

اصلاموندم خوش بحال اونها که ذخیرشون بالاست😁

الهی آمین. انشالله مهربونم. انشالله که تنت سلامت باشه طلا رو بعدا هم میشه خرید من عاشق طلا بودما الا ...

اره بابا طلاچیه میخوام چیکار وقتی دلم خوش نباشه به امیدنگه دارم اویزون شه بهم که چی?! توکل بخدا دیگه خداخودش روزی رسونه. من منتظر خبرای خوش زمان پانکچرتم😘😘😘

سلامت باشي عزيزم منم دفعه اولم هست كه فريز انتقال ميدم. امروز رفتم سونو دكتر گفت همه چي خوبه . قرار ...

ای جانم به سلامتی عزیزم انشالله بهترینا برات رقم بخوره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلامت باشي عزيزم منم دفعه اولم هست كه فريز انتقال ميدم. امروز رفتم سونو دكتر گفت همه چي خوبه . قرار ...

به سلامتی عزیزم. چه باحال!

برای انتقال فریز از کی رفتی دکتر؟ داروی خاصی میدن

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ای جانم به سلامتی عزیزم انشالله بهترینا برات رقم بخوره

مرسي عزيز دلم همچنين براي شما😍