2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044584 بازدید | 684400 پست
عزیزم توکلت بخدا باشه انشالله به حق همین شبهای قدر همبن بار اول مامان میشی برات یه حمد میخونم ناراح ...

مرسی گلم از همدردیت و دعات. انشالله خودتم به زودی زود مادر میشی گلم ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم من همونیم که یکشنبه پانکچر داشتم و هایپر شدم.خدارو شکر ورم شکمم خوابیده دل دردمم خیلی کم ...

سلام عزیزم آره یادمه، خب خدا رو شکر که بهتری، نمی دونم عزیزم، می خوای با دکترت یه مشورت کن یا یه سونو شو انشاءالله که دکترت تشخیص میده و زودتر خوب میشی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم خواهرای گلم امشب برا دل شکسته منم دعا کنید.خیلی خیلی محتاج دعاهاتون هستم    ل ...

چشم عزیزدلم به شرطِ لیاقت حتما دعاگوت هستم عزیزم شمام منو امشب خیلی یاد کن به دعای خیرت خیلی محتاجم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربون مهربونیات. انشالله انتقالت مثبت بشه بیای بگی ما کلییییی ذوقشو ببریم عزیزم♥️♥️♥️♥️🥰🥰🥰🥰🥰🥰

فدای لطف ومحبتت انشاءالله با دعای خیرت عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

دوستای گلم عزیزای دلم خیلی خیلی محتاجِ دعای خیرتون هستم توروخدا امشب منو دعا کنید🤲🏻🤲🏻🤲🏻 انشاءالله اگه لایق باشم خیلی خیلی یادتون میکنم وبه نیتِ همتون هم آیت الکرسی میخونم هم صلوات میفرستم

بچه ها من امروز روزِ ۱۰ انتقالمه الان رفتم بی بی چک زدم منفی شد بنظرتون الان نشون نمیده یا واقعا منفیه؟

من اصلا هیچ علائمی هم ندارم 

بچه ها من امروز روزِ ۱۰ انتقالمه الان رفتم بی بی چک زدم منفی شد بنظرتون الان نشون نمیده یا واقعا منف ...

چند روزه بودن ؟ الان زوده یکم، روز ۱۲-۱۳ می زدی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ماهنده جونم فقط میتونم بگم باید به احترامت تمام قد ایستاد   . خدارو هزاراااان بار شکر برای روح ...

سلام عزیز دلم. بخدا من قوی بودنو از شماها یاد گرفتم . شما خواهرای گل و عزیزم. تمام امروز غرق در پیام های محبت آمیز و همدردیتون بودم. خیلی دوستون دارم و براتون احترام قائلم و خواهرانه دعاتون میکنم. عزیزم من یاد گرفتم تو زندگیم قوی باشم. کم میارم ها تو مشکلات ولی باز بلند میشم. حتما خدا خیلی دوستم داره که با سختی هاش امتحانم میکنه. راضیم به رضاش عزیزم. دعا میکنم این سری آخر جنین ها برات بمونن و انشالله این آخرین انتقالت باشه عزیزم🌺❤️🌺❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰