2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
ماهنده جونم فقط میتونم بگم باید به احترامت تمام قد ایستاد   . خدارو هزاراااان بار شکر برای روح ...

ان شالله قسمت همه منتظرا بشه مخصوصا دوستامون در این تایپک سال بعد بچه بغل قران بسر کنیم

خدایا شکرت
مرسی گلم دست خودم نی . نه انتقال دادم داروهای بعد انتقال . احساس خوبی ندارم دیگه 

به سلامتی عزیزم دیگه اخراشه یکم دیگه تحمل کن

میدونم سخته این داروها خیلی اذیت میکنن.عوضش دیگه داری مامان میشی.استرس نداشته باش فکرو خیال نکن.چندتا سریال طنز دانلود کن نگاه کن فقط بخندی سرت گرم بشه به بارداری فکر نکنی.خودتم بسپار به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما تو سیکل انتقال هستید؟من هایپر شدم انتقالم افتاد واسه دوماه دیگه میشه سیکل انتقالو کامل به ...

داروي خاصي نداره فقط استراديول و هپارين كه اگه ايراني بگيريد ارزونه ولي من استراديول خارجي گرفتم بسته ٢٨ تايي دويست هزار تومن كه ٤-٥ بسته لازمه و هپارين خارجي گرفتم دونه ٥٠ هزار تومن (البته ١٠٠ تومن بود كه نصفشو بيمه ميده ) 

البته ايراني اش هم كاملا كارايي داره اما من بخاطر سنم ديگه خواستم ريسك نكنم 

به نظرم فریز نکن انتقال بده بازم خودت میدونی انشالله همشون با کیفیتن انتقالتم با موفقیت انجام میشه ...

انشالله عزیزم توکل به خدا خیلی قلبم شکست محتاج به دعام 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

@زینبی_بابا    

سلام زینب جون ممکنه آزمایش دوستمونو ببینی؟ خیلی نگرانه

متاسفانه هر کاری کردم ریپلای نشد آزمایشاشون تو صفحه 21082 هس. @آراد21

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستای گلم ی سوال دیگه...نمازتون رو شما نشسته میخونید؟؟

سلام عزیزم من آره نشسته میخونم عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستان سلام من حالم امشب خیلی خرابه نفسم درنمیاد سرم خیلی درد میکرد امروز کلا حالت تهوع دارم اثرات د ...

سلام سمر جون توروخدا اینجوری نکن با خودت عزیزدلم خودتو که از بین میبری به نی نی هاتم شوک وارد میشه عزیزم اینجور مواقع فقط ذکر بگو خیلی آروم میشی...برا عوارضای داروهم فقط باید تحمل کنی عزیزم به آخرش فکر کن که انشاءالله انقدر شیرینه ‌که همه اینا پاک میشه از ذهنت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍