2777
2789
عنوان

بینیمو عمل کردم تنفسم خراب شده😭

100 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

11و12روزه بینیمو عمل کردم 

گوشتی بود نمیتونم درست نفس بکشم یه سوراخ بینیم کیپه یکیش 40درصد میشه نفس بکشم اونم با صدا 

دکترم گفت نگران نباش دوسه هفته ای درست میشه

خیلی خیلی نگرانم نکنه درست نشه 😭😭با دهن نفس کشیدن خیلی سخته

می آید هر آنچه باید 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم دو ساله عمل کرده موقعی که پیشش میشینم انگار فنِ کولر داره کار میکنه از بس صدادار نفس میکشه

من هرکیو دیدم عمل کرده  خیلی خوبه تنفسش صدا دار نیست

دکترمم گوش و. حلق وبینی بود 

می آید هر آنچه باید 🌱
یعنی درست میشه؟😭خیلی استرس دارم

اره بابااااااا

من و خواهرم باهم عمل کردیم اون اوکی بود من تا دوماه به شدت صدام تو دماغی …هردو سوراخ بینیم انگار داخلش فیتیله باشه کلا کیپ بود دوماه که تموم شد خودش باز شد الان جات خالی انگار غاره تنفسم عالیه😂

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
اره بابااااااامن و خواهرم باهم عمل کردیم اون اوکی بود من تا دوماه به شدت صدام تو دماغی …هردو سوراخ ب ...

وای مرسی عزیزم

خیلی میترسم 

برای من یه سوراخش باز منتها با صدا نفس میکشم 

عین قبل نشده

می آید هر آنچه باید 🌱
وای مرسی عزیزمخیلی میترسم برای من یه سوراخش باز منتها با صدا نفس میکشم عین قبل نشده

اصلا هیچی برای ترسیدن نیست کاملا طبیعیه هنوز یه ماهم نشد عمل کردی الان دماغت پر از ورمه…بعضیها ورم بیرونیشون بیشتره بعضیا مثل من ورم داخلی زیاد بود هیچ حسی از وجود ورم داخلی نداشتم از کیپ بودن شدیدش فهمیدم…ولی من اصلا نگران نبودم میدونستم خوب میشه

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
اصلا هیچی برای ترسیدن نیست کاملا طبیعیه هنوز یه ماهم نشد عمل کردی الان دماغت پر از ورمه…بعضیها ورم ب ...

مرسی عزیزم امیدواری دادی 

تجربتو گفتی 

احسای میکنم شربت سکنجیبن میخورم یه خورده راه تنفسم باز میشه قبل برداشتن آتل یه شب راحت نفس کشیدم خوابیدم 

تا حدودی البته 

پس یعنی تنفسم خراب نشده  خدایی نکرده؟

می آید هر آنچه باید 🌱